Nieuw

Gays, keppeltjes en kleurlinges – PVV-Ode aan Nederland

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (526 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

2 Comments on Gays, keppeltjes en kleurlinges – PVV-Ode aan Nederland

 1. Wat moeten we met al die indringers? Ik zit er niet op te wachten en de meeste andere mensen ook niet…

  Liked by 1 persoon

 2. CurvedAir // februari 17, 2019 om 11:32 //

  De beelden zijn erg selectief, als NL in beeld wordt gebracht zou je ook beelden kunnen presenteren van vervuilde stranden, stadsgezichten met groepen mensen waarin er gespeurd moet worden naar de oorspronkelijke bevolking, liederlijke moskeeën, eindeloze files, reclameborden met vreemdelingen, stadswijken met graffiti en verpauperde woonwijken.

  Dus maak de inventaris eens op, in hoeverre lijkt het huidige Nederland op het propaganda-filmpje van Wilders, en in hoeverre is het verworden tot een dystopie in de aanloop naar zijn totale ondergang?

  Neem de situatie in de grote steden, en constateer dat de meerderheid geen blanke westerlingen zijn, doch veelfokkende sociale-verzekerings parasieten, die oververtegenwoordigd zijn in criminaliteit en achterlijkheid, zoals blijkt uit de nieuwsgaring van afgelopen decennia.

  Dit extreme probleem vraagt wel om een zéér extreme oplossing, een oplossing waarvoor de gemiddelde Nederlander nog steeds niet rijp is.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s