Nieuw

Duitse links-extremisten manipuleren meetstations

De vredestichters van Antifa.

Linkse extremisten hebben instructies gepubliceerd over hoe meetstations voor stikstofoxiden en fijnstof te manipuleren. Foto’s en een video laten zien hoe de gemeten waarden kunstmatig kunnen worden verhoogd door dieseluitlaatgassen met een voetpomp aan de uitlaat van een auto te verzamelen en af te leveren aan de sensoren van de stations. Dit zou de waarden met 20 procent kunnen verhogen, aldus de handleiding, die inmiddels is verwijderd.

In de oproep met de titel “Actie manipuleren meetwaarden” op de radicaal linkse site “Indymedia” sprak men over de “vernietiging” van de auto-industrie en “vechten” tegen de diesellobby. Daarnaast moet de druk op politici worden opgevoerd. De instructies werden aangevuld met de notitie: “Best uit te voeren ’s nachts”. De procedure wordt gedemonstreerd op een meetstation in Frankfurt.

Het Karlsruhe Instituut voor Technology deelde het nieuwsportaal mee dat de meetstations daadwerkelijk met dergelijke methoden konden worden gemanipuleerd. Dit zou echter ook makkelijker kunnen: “Je kunt ook een kettingzaag laten lopen en theoretisch zelfs een kaars onder de sensor aansteken”.

Oproepen tot het plegen van misdrijven

– Rijverboden laten zich daardoor echter niet afdwingen, zei Stefan Jacobi van het Hessische Agentschap voor Natuurbehoud, Milieu en Geologie.

– Tot nu toe hebben we geen bewijs dat metingen bij de meetstations in Frankfurt gemanipuleerd zouden zijn. In principe is het denkbaar om een bepaald effect te bereiken door rechtstreeks hogere geconcentreerde lucht te voeden, bijvoorbeeld van uitlaatgassen.

Hij acht het echter onwaarschijnlijk dat dit op deze manier kan worden bereikt. Een korte termijn beïnvloeding van de grenswaarden zou de desbetreffende gemiddelde waarde niet significant verhogen.

“Indymedia” publiceert herhaaldelijk instructies en oproepen tot strafbare feiten. In januari plaatste de organisatie “Antideutsche Antifa Untergrund” verschillende instructies op zijn site over moorden op AfD-politici.

Bron:

Meßstationen manipulieren: Linksradikale veröffentlichen Anleitung

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.168 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8180 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Duitse links-extremisten manipuleren meetstations

  1. KNETTERGEK // februari 15, 2019 om 09:46 //

    links-extremisten Die zijn goed voor varkensvoer.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s