Nieuw

De eerste Zweed was een neger

Het blijkt dat de eerste Zweden Somaliërs waren.

Dit is de ECHTE geschiedenis.

Het laatste wat we nodig hebben is archeologisch bewijs.

Wat we nodig hebben zijn meer tv-programma’s.

Ostra Smaland Nyheterna:

In ‘De eerste Zweden‘, dat op 20 februari op SVT zal verschijnen, reist archeoloog Jonathan Lindström, een doctoraalsstudent aan de Linnaeus Universiteit, door de steen- en bronstijd van Zweden.

Iets meer dan 11.000 jaar geleden begonnen de eerste mensen zich te vestigen in het land dat uiteindelijk Zweden zou worden.

De pioniers waren afstammelingen van emigranten die zo’n 80.000 jaar geleden Afrika verlieten. Volgens de onderzoekers waren ze waarschijnlijk donker van huidskleur, maar hadden ze blauwe ogen. Ze verspreidden zich naar het noorden toen de ijskap zich terugtrok, en plotseling kwamen ze in botsing met mensen van de andere kant, uit het huidige Rusland. Ze hadden een mutatie voor de lichte huid ontwikkeld, waardoor ze in een donker klimaat vitamine D konden vormen.

De groepen werden vrijwel onmiddellijk gemengd. De bijeenkomst was de eerste stap in de richting van wat vandaag de dag de Zweedse bevolking zou zijn. De nieuwkomers brachten onder andere de kennis van de landbouw, nieuwe beeldende kunst, nieuwe religies en een taal die uiteindelijk zou worden wat we nu spreken.

Duidelijk?

En ze haastten zich om deze Zwedenegers te neuken. En nu zijn ze om de een of andere reden allemaal blank, maar eigenlijk zijn ze in feite allemaal gewoon Somaliërs sowieso.

Zweden moeten dus hun vuile racistische mond sluiten over hun vervanging door Somaliërs. Omdat ze zelf ook Somaliërs zijn.

Dit is een historisch feit, want er is een tv-programma over, en als je om archeologisch bewijs vraagt, ga je naar de gevangenis.


Het is deel zoveel in de kennelijk geplande propagandalijn om blanken wijs te maken dat blanken niet bestaan en er dus niks op tegen is dat ze vervangen worden.

Eerder berichtten we al dat:

Het blanke ras wordt uitgewist – Jeanne d’Arc wordt door een negerin gespeeld in nieuw toneelstuk

Vorig jaar verving de BBC al de blanke Engelse koningin Margaret van Anjou door een negerin in een televisieserie. In ‘Thor: the Dark World‘ zagen we zwarte Vikingen, en in het Broadway stuk ‘Hamilton‘ speelde  niet één blanke de ‘American Founding Fathers’. Vorig jaar fabriceerden Zweedse ‘wetenschappers’ nepnieuws dat Vikingen eigenlijk moslims waren.

Onlangs logen Engelse DNA onderzoekers dat de oudste opgegraven Engelse man, de Cheddar Man, eigenlijk een neger was.

En meer recent werd Robin Hood gespeeld door een neger, en David Copperfield door een Indiër.

‘Iemand’ heeft een ontieglijke tyfushekel aan blanken, dat is wel duidelijk.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1742 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

12 Comments on De eerste Zweed was een neger

 1. Jack vanderVeen // februari 16, 2019 om 01:01 //

  zouden negers misschien genecrotiseerde blanken zijn, wier lederematen door bevriezing wat donker uitgevallen zijn, dat bij archeologische (als men al van logische kan spreken in deze) opgravingen dit detail al of niet bewust over het hoofd heeft gezien.
  die lynxe nijverheid lijkt grenzeloos, zweker bij zelfdestructie.

  Like

 2. En gij gelooft dat?

  Like

 3. trebor2110 // februari 16, 2019 om 08:36 //

  Dus eigenlijk heten ze Zwemaliers .

  Liked by 2 people

 4. CurvedAir // februari 16, 2019 om 09:27 //

  Dus Somaliërs die nog te lui zijn om de vliegen rond hun hoofd weg te slaan vertrekken zonder aanwijsbare reden vanuit het warme Afrika om af te reizen naar het koude Zweden wat ze niet eens kennen terwijl ze niet beschikken over boten of andere voertuigen en waar dan nog geen aanzuigende werking is in de vorm van doorgeschoten socialisme.

  Een modern sprookje waarin alleen volledig zwakzinnigen geloven.

  Liked by 1 persoon

 5. haha nog effe ja.. ons hele bestaan, onze schepper is één grote neger

  Like

 6. Eigen volk eerst // februari 16, 2019 om 10:40 //

  HAHAHA DE LINKSE FANTAST. Hoeveel geld zou hij hebben gekregen?
  De Zweden zijn blank blond met blauwe ogen net als de GERMANEN en VIKINGEN. Ik vind het ongelofelijk wat voor leugens ons voorgeschoteld worden.

  Like

 7. Dus Somaliërs die nog te lui zijn om de vliegen rond hun hoofd weg te slaan vertrekken

  Nee die luie bleven lekker in Afrika de ondernemende niet luie vertokken naar Zweden

  Like

 8. IJsbrand Koudvuur // februari 16, 2019 om 12:26 //

  Eigen volk eerst schreef:

  “…De Zweden zijn blank blond met blauwe ogen net als de GERMANEN en VIKINGEN. Ik vind het ongelofelijk wat voor leugens ons voorgeschoteld worden…”

  De Zweden(en dus ook de vikingen) ZIJN Germanen. Aangezien zij net als ons ook een Germaanse taal spreken.

  Dit zogenaamde ‘black washing’ van onze geschiedenis moet stoppen!

  Like

 9. CurvedAir // februari 16, 2019 om 15:01 //

  @Trebor2110:

  Bestaan er nog verhandelingen over die 3 negers die blootsvoets in hoelarok en met het bot in de neus naar Zweden vertrokken zijn?

  Like

 10. CurvedAir // februari 16, 2019 om 15:07 //

  Dat zwartwassen van de geschiedenis, @IJsbrand Koudvuur, is al begonnen met de ‘Out of Africa’ theorie, die hier eigenlijk herhaald wordt.

  Onzinnige theorie, en iedereen die iets beter thuis is in het begrip rhesus- factor weet dat het nonsens zijn.

  Like

 11. Ja hoor, ik geloof alles. ook dat negers de boekdrukkunst uitvonden, de lamp, de auto, de computer…..maar dan, ik ben een idioot…

  Weer zo’n mongool met hetzelfde verjhaal als de Ähnen Forschung”van Hitler…

  Like

 12. Uw moeder // februari 17, 2019 om 09:32 //

  De grootste zever van linkse kant allertijde….. dit meen je toch niet ? Elke normale mens weet dat dit de grootste onzin is

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s