Nieuw

D66 minister gaat schoolkinderen indoctrineren met LGBT

Op Valentijnsdag is een nieuwe lhbt-georiënteerde literatuurlijst gelanceerd door de Leescoalitie en homobelangenorganisatie COC Nederland.

Om de site te promoten krijgen vandaag 15.000 middelbare scholieren het verhalenbundeltje Queer boeken cadeau, met daarin vijf liefdesfragmenten.

Minister van Onderwijs Ingrid van Engelshoven ondersteunt het initiatief met een filmpje. Ze verwijst naar het onderzoek van Columbia University waarin lhbt-leerlingen aangaven dat “de lesstof en de verhalen in boeken en films vaak uitgaan van een heteronorm”. NOS >>

Columbia University is niet voor niks de universiteit waar de judeo-marxisten van de Frankfurter Schule hun praktijken om de blanke christelijke gezinsstructuur te vernietigen voortzetten nadat ze Duitsland verlaten hadden.

Het is deze universiteit die ons met het Cultureel Marxisme opgescheept heeft.

In 1918 werd (((Lukács))) minister van cultuur in het Bolsjewistische Hongarije. In die tijd realiseerde Lukács zich dat als de gezinseenheid en seksuele moraal zouden worden uitgehold, de maatschappij kon worden afgebroken.

Lukács voerde een beleid, getiteld “cultureel terrorisme”, dat zich op deze twee doelstellingen richtte. Een belangrijk deel van het beleid was gericht op de geest van kinderen door middel van lezingen die hen aanmoedigden om de christelijke ethiek te beledigen en te verwerpen.

In deze lezingen werd grafisch seksueel materiaal aan kinderen gepresenteerd en werden ze onderwezen over los seksueel gedrag.

Dát, is wat dit onderwijs tot doel heeft, of Engelshoven het beseft of niet. 96% van COC-budget is subsidie. Wij betalen dus belasting zodat COC hun cultuur terrorisme aan schoolkinderen kan opleggen.

Het COC is opgericht door Jacob Anton Schorer.

Jacob Anton Schorer

In het voorjaar van 1903 kwam er een abrupt einde aan Schorers juridische carrière. Hij werd beschuldigd van seksuele contacten met een jongen onder de zestien jaar. Schorer vluchtte eerst naar het Gelderse Vorden, vroeg en kreeg eervol ontslag en vertrok vervolgens naar Berlijn.

Berlijn was het Sodom en Gomorra ten tijde van de uit de hand gelopen Weimar Republiek.

Hij studeerde er bij de seksuoloog (((Magnus Hirschfeld))) en werd een van diens medewerkers in het Wissenschaftlich-humanitäre Komitee(WhK), dat in 1897 was opgericht en zich inzette voor gelijke rechten voor homoseksuelen. In 1923 ontmoette Schorer zijn grote liefde, de destijds zestienjarige Duitse scholier Helmut Imhoff, die als “pleegzoon” bij hem in huis kwam wonen.


Terug naar het stukje van de NOS:

Uit recent onderzoek van Columbia University in New York is naar voren gekomen dat lhbt’ers in Nederland zich op hun middelbare school vaak onveilig voelen. Het helpt wanneer een school in de lessen positieve aandacht besteedt aan lhbt.

Nou zou niemand zich onveilig moeten voelen, maar bij elk onderzoek van de Columbia University kun je sowieso de nodige vragen stellen als je de achtergrond van dat instituut kent. Kinderen onderdompelen in voortdurende LGBT propaganda heeft ook nog een ander effect. Het door Lukács beoogde effect:

Vorige maand werden in Engeland scholen verplicht 8-jarigen te onderwijzen dat jongens ook menstrueren. Het gaat zover dat in het ultra-linkse Brighton een school 76 kinderen heeft die zich als transgender identificeren. Voor een transgenderingreep moet je hormonen slikken waar je steriel van wordt. Het is een aanval op het voortplantingsvermogen van blanken. Het is onderdeel van de geplande Endlösung van het blanke ras, niets minder.

Ouders hoeven dit soort indoctrinatie en perversie niet te accepteren.

En gooi ook die Playmobil van je kinderen maar in de houtkachel:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (815 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

3 Comments on D66 minister gaat schoolkinderen indoctrineren met LGBT

 1. Jack vanderVeen // februari 16, 2019 om 01:08 //

  het word tijd dat we dat hele onzinnige LGBT-gedoe gaan uitbannen. Kinderen raken verward en gaan straks nog twijfelen of het wel goed is om een jongen of meisje te zijn.
  dat jongens immer al een ongelijke strijd hebben moeten uitvechten is wel een feit. Nimmer heb ik het eerlijk gevonden, vandaar tegenwoordig die vrouwvriendelijke groepsverkrachtingen waarschijnlijk, waar wel weer blijkt dat negers zich op bepaalde terreinen beter ontwikkeld hebben dan blanken, dat de jongen met de broek op zijn enkels maar moest proberen om het meisje met de rok omhoog te pakken te krijgen.
  het maakte het spel wel aantrekkelijker voor het meisje.

  Like

 2. Dan maar weer eikeltjespoppetjes maken, ook leuk

  Like

 3. edwin vissers // februari 16, 2019 om 11:57 //

  De mens naar Gods evenbeeld geschapen moet natuurlijk kapot ,Johannes op Patmos zag hoe dit gaat aflopen ,de Vier ruiters zijn al onderweg ,The Economist Magazine The World in 2019 Special Edition zie je al dat ze het weten .

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s