Nieuw

Alan Dershowitz bij Tucker Carlson: Als McCabe’s interview waar is, toont het duidelijk een poging tot een staatsgreep tegen Trump

Ik had er niet hier al een ander stuk over gepubliceerd:

Trump 25th amendment: Justice Department considered attempt to remove president after Comey firing, former FBI chief reveals

Donald Trump’s ontslag van James Comey verontrustte ambtenaren van het ministerie van Justitie zodanig dat die bereid waren tot een buitengewone poging om de president uit zijn ambt te verwijderen, heeft de voormalige waarnemend FBI-chef Andrew McCabe naar verluidt onthuld.

The Gateway Pundit:

Tucker Carlson: Nu worden de verdenkingen van velen bevestigd door een van de spelers erin. Het ministerie van Justitie besprak het proberen om de president te verwijderen met behulp van het 25e amendement. Wat is jouw reactie daarop?

Alan Dershowitz: Nou, als dat waar is, is het duidelijk een poging tot een staatsgreep … Elke ambtenaar van justitie die zelfs het 25e amendement maar noemde in de context van president Trump heeft een zwaar misdrijf begaan tegen de grondwet.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

1 Comment on Alan Dershowitz bij Tucker Carlson: Als McCabe’s interview waar is, toont het duidelijk een poging tot een staatsgreep tegen Trump

  1. Na jaren smaad en laster gepleegd te hebben en nog steeds door de democraten.
    Wanneer gaat Trump deze mensen vervolgen?

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s