Nieuw

24-jarige Duitser door asielzoekers met vuurwapen bedreigd, gemarteld, verkracht en beroofd

Een 24-jarige Duitser is in het Hamburgse Bergedorf door migranten aangevallen en gemarteld. Tijdens het folteren hielden de daders een pistool tegen zijn hoofd en penetreerde hem met een dildo. Daarna hebben ze hun weerloze slachtoffer beroofd. De criminelen hebben hun gruwelijke daad op video vastgelegd.

Aanvankelijk was het een normale zaterdagavond die de 24-jarige met zijn vriendin in Hamburg-Bergedorf doorbracht, toen plotseling de deurbel ging. De jongeman informeerde via de intercom wie hem op zo’n laat tijdstip stoorde. Het waren de buren die rond 1 uur ’s morgens hulp nodig hadden en vroegen om binnengelaten te worden. De Duitser deed de deur open. Maar een paar seconden later waren er geen buren binnen, maar drie gemaskerde mannen.

Ze droegen bivakmutsen, kogelvrije vesten en hadden ook pistolen, stun guns, ducttape en handboeien. Ze stormden het appartement binnen, sloegen en schoppen de Duitser minutenlang terwijl ze hem bedreigden met een pistool en een mes. Daarna hebben ze de 24-jarige en zijn vriendin Aya H. (25) vastgebonden. Daarna begonnen ze de jongeman pas echt te martelen.

Terwijl een van de daders een vuurwapen tegen zijn slaap hield, verkrachtte een van de andere twee het slachtoffer met een dildo. Het afschuwelijke scenario duurde meer dan een uur. Bijzonder pervers: De derde crimineel heeft het afschuwelijke gebeuren op video vastgelegd. Uiteindelijk beroofde de gemaskerde mannen de verkrachte Duitser van zijn mobiele telefoon, 200 euro in contanten en zijn EC-kaart en vluchtte. Zijn vriendin moest moest het allemaal aanzien.

Maar zoals nu is gebleken, was Aya H. bij het hele gebeuren betrokken en het vastbinden van haar tijdens de overval was alleen maar een schijnvertoning. De afschuwelijke mishandeling van de 24-jarige was in werkelijkheid een daad van wraak. De 25-jarige had haar broer Mustafa H. (35) gezegd dat haar nieuwe bewonderaar haar slecht had behandeld. Dit was voor de gewelddadige asielzoeker aanleiding om de Duitser een lesje te leren. Hij huurde de 31-jarige asielzoeker Ulas E. en de bij de politie bekende linksextremist Dustin E. (19) in om hem lesje te leren. Deze laatste had onder andere massief deelgenomen aan de G20-rellen in de Hanzestad en daarbij onder andere glazen flessen naar politieagenten gegooid met de bedoeling hen te doden.

Onmiddellijk na de misdaad had het slachtoffer een aangifte ingediend. Na vergeefse onderzoeken kwam in de loop van de tijd ineens het keerpunt: De jongste dader meldde zich bij de politie, wilde zijn geweten sussen en belastte daarom massaal zijn twee medeplichtigen. Voor de rechtbank besloten de andere twee mannen, beschuldigd van verkrachting, ernstige overval en gevaarlijk lichamelijk letsel, om bekentenissen af te leggen.

De leider Mustafa H. werd tot vijf jaar gevangenisstraf veroordeeld, terwijl zijn zus dankzij een royale migratiebonus slechts tot één jaar voorwaardelijk werd veroordeeld. De cameraman kwam ook met slechts een proeftijd van twee jaar weg. De 19-jarige linkse extremist werd tot twee jaar gevangenisstraf veroordeeld.

Bron:

Hamburg: 24-Jähriger von Migranten mit Schusswaffe bedroht, gefoltert, vergewaltigt und ausgeraubt

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8014 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on 24-jarige Duitser door asielzoekers met vuurwapen bedreigd, gemarteld, verkracht en beroofd

  1. Asielzoekers met vuurwapens. Kan je na gaan hoe lek als het mandje het systeem is. Wel mooi voor ons want dan kunnen we ook wapens binnen smokkelen die we kopen in vrijere landen.

    Like

  2. Wanneer worden de Europese wakker en gaan zich organiseren en de bezem er door. Het leger de straat op en alles kapot knallen wat verzet bied en niet wil opdonderen naar hun eigen landen.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s