Nieuw

VK: Moslims protesteren tegen homo-leraar die hun kinderen lesgeeft over LGBT

Mooi, die vrijheid van godsdienst voor moslims.

Zij lijken de enigen te zijn die de cultuurmarxistische LGBT waanzin nog kunnen stoppen. En dan is het ook gelijk over met dat diversiteits- en inclusiviteitsgelul.

Dit is wat hij de kinderen leert:

‘We can all get along”. Maar niet heus, want zodra ze buiten zijn maken ze de blanken weer af.

Metro:

Een homoseksuele basisschoolleraar die diversiteitlessen voor kinderen leidt, zei dat hij bedreigingen heeft ontvangen van degenen die hem oproepen om af te treden.

Andrew Moffat is onder vuur genomen door ouders die protesteren tegen zijn No Outsiders-project, dat kinderen leert over LGBTQ-gelijkheid en homofobie op scholen uitdaagt.

Nu zegt het assistent-hoofd, die werkt op Parkfield Community School in het overwegend islamitische Alum Rock-gebied van Birmingham, dat hij ‘vervelende berichten’ heeft ontvangen, waardoor hij zich ‘zeer bedreigd’ voelde.

Een flikker “leraar” die zonder toezicht lesgeeft aan kleine kinderen in een grotendeels islamitische omgeving … In Groot-Brittannië.

Wat een goed idee.

‘Maar wat me op de been houdt, is de steun van de school die absoluut briljant is, zei de hoofd-assistent.

De ouders van de kinderen die je indoctrineert houden niet van jou, maar de andere waardeloze apparatsjiks wel, hè?

Ik ben geschokt.

Er zijn veel mensen die inzien dat dit werk belangrijk is en daar moet je je aan vasthouden.

Vorige week nog werd de heer Moffat onderworpen aan het gezang van ‘zeg nee tegen Moffat’ buiten de poorten van de school nadat een menigte van 100 demonstranten was verschenen.

Ouders beweerden dat de leraar zijn ‘persoonlijke overtuigingen’ opdringt aan de kinderen die schreeuwden dat ze ‘beschermd moesten worden op deze prille leeftijd’.

Sommigen droegen borden met de tekst ‘mijn kind mijn keuze’, ‘geen islamofobie’ en ‘behoud van onschuld en zuiverheid van onze kinderen’.

Mooi man, gebaseerde moslims. Het duurt niet lang meer of beide lievelingsgroepen van links (die we wel hoorden over de Nashville verklaring, maar nu natuurlijk niet) rollen vechtend door de straten.

Of ook maar niet eigenlijk. Rot gewoon terug naar de zandbak.

Sindsdien is er een petitie gestart door ‘Parkfield Parents’ waarin hij wordt opgeroepen om zich terug te trekken als nominatie voor de Global Teacher Award, waar hij vorig jaar voor werd genomineerd.

In het verzoekschrift wordt de heer Moffat ervan beschuldigd dat hij “ons vertrouwen verraadt” en dat hij hen discrimineert op grond van hun godsdienst door “zijn seksuele geaardheid en mening af te dwingen”.

Die prijs is 1 million dollars.

Iemand dacht dat deze pervert 1 miljoen dollar zou moeten krijgen voor het indoctrineren van kleine kinderen om te denken dat seksuele ontaarding niet alleen aanvaardbaar is, maar ook normaal.

Wat is het genieten dat cultureel terrorisme van de Frankfurter Schule.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (889 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

4 Comments on VK: Moslims protesteren tegen homo-leraar die hun kinderen lesgeeft over LGBT

 1. Weg met LGBT en met die MOSLIMS.

  Like

 2. Het blijft een politiek verknipt verhaal dat links, vind u ook niet!? Ze zijn tegen fascisme en racisme, maar importeren ze wel dagelijks op grote schaal binnen. Dus gelijke rechten voor vrouwen, homo`s en andere verongelijkte entiteiten, maar zodra het over negers of moslims gaat dan word er gezwegen.

  Like

 3. vervolg: Oftewel: als al deze door links gebrandmerkte doodzondes bedrijven.

  Like

 4. Moet je niet over praten Hans, dit komt links niet goed in hun straatje uit, maar stiekem ben ik wel benieuwd hoe links hierover denkt en zich hieruit wil wurmen… de wurmen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s