Nieuw

Vertrouwen in de Amerikaanse media gedaald tijdens presidentschap Trump

Uit een nieuw onderzoek blijkt dat de helft van de Amerikanen de afgelopen twee jaar minder vertrouwen heeft gekregen in de media en bijna 70 procent gelooft dat ze meer geïnteresseerd zijn in het presenteren van hun eigen standpunten dan in het rapporteren van de feiten.

De stelling dat de media er de voorkeur aan geven om luisteraars, lezers en kijkers hun eigen mening op te dringen, is 43 procent van de Democraten mee eens met ongeveer 72 procent van degenen die op onafhankelijke kandidaten stemmen en 95 procent van de Republikeinen.

59 procent (93 procent van de Republikeinen) is het ermee eens dat mediaverslagen bedoeld zijn om de standpunten van de president en zijn aanhangers te ondermijnen.

De mediaberichten over de vermeende banden van Trump en de samenwerking met Rusland, waarvan niets is waar gebleken, hebben ook het vertrouwen negatief beïnvloed – 53 procent is het ermee eens dat de media Trump vroegtijdig hebben veroordeeld zonder voldoende bewijs van de beschuldigingen.

Bron:

Poll: Media’s All-Out Assault on Trump Only Hurts Trust in Journalists

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.168 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8179 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s