Nieuw

The Manufacturing of Greta Thunberg – For Consent: The New Green Deal is the Trojan Horse for the Financialization of Nature

The Manufacturing of Greta Thunberg – for Consent has been written in five acts.

In ACT I (published January 18, 2019 on Wrong Kind of Green) we disclosed that Greta Thunberg, the current child prodigy and face of the youth movement to combat climate change, serves as special youth advisor and trustee to the burgeoning mainstream tech start-up, “We Don’t Have Time”. We then explored the ambitions behind the tech company We Don’t Have Time.

In ACT II (published January 21, 2019 on Wrong Kind of Green) we illustrated how today’s youth are the sacrificial lambs for the ruling elite. Also in this act we introduced the board members and advisors to “We Don’t Have Time.” We explored the leadership in the nascent We Don’t Have Time and the partnerships between the well established corporate environmental entities: Al Gore’s Climate Reality Project, 350.org, Avaaz, Global Utmaning (Global Challenge), the World Bank, and the World Economic Forum (WEF).

In ACT III (published January 28, 2019 on Wrong Kind of Green) we deconstructed how Al Gore and the planets most powerful capitalists are behind today’s manufactured youth movements and why. We explored the We Don’t Have Time/Thunberg connections to Our Revolution, the Sanders Institute, This Is Zero Hour, the Sunrise Movement and the Green New Deal. We also touched upon Thunberg’s famous family, in particular Thunberg’s celebrity mother, Malena Ernman (WWF Environmental Hero of the Year 2017), and her August 2018 book launch. We then explored the generous media attention afforded to Thunberg in both May, 2018 and April, 2018, by SvD, one of Sweden’s largest newspapers.

In ACT IV (published February 3, 2019 on Wrong Kind of Green) we examined the current campaign, now unfolding, in “leading the public into emergency mode”. More importantly, we summarized, who and what this mode is to serve.

In this act – ACT V, PART I – we take a closer look at the Green New Deal.

WrongKindofGreen >>

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s