Nieuw

Terwijl in Nederland ziekenhuizen en spoedeisende hulp gesloten worden, kondigt Sigrid Kaag trots aan dat we de komende jaren meer investeren in de duurzame ontwikkeling van … Niger

De Nederlandse bevolking kan verrotten.

De haat voor de eigen bevolking is zó enorm, dat het niet meer te beschrijven valt.

De spoedeisende hulp in het Refaja ziekenhuis in Stadskanaal en het Bethesda ziekenhuis in Hoogeveen wordt gesloten. In Amsterdam ging het Slotervaart ziekenhuis failliet net als de IJsselmeerziekenhuizen in Emmeloord en Lelystad.

Sinds het faillissement van de IJsselmeerziekenhuizen is de spoedeisende hulp in Lelystad alleen nog overdag en op werkdagen geopend. Noodhulp voor kinderen onder de 12 jaar en zwangere vrouwen is helemaal niet meer voorhanden. Dus moeten ambulances doorrijden naar elders.  AD >>

Aanrijtijden voor ambulances zijn daarmee gestegen tot wel één uur. Ver, ver, ver boven het wettelijk vereiste minimum.

De rijksoverheid harkt jaar in jaar uit meer inkomsten binnen (belastingen en andere inkomsten) en daar krijgen we elk jaar minder voor terug. De rijksoverheid is de grootste criminele organisatie die er is.

En daar doen die Robin Hoods dan leuke dingen mee voor de mensen zoals een half miljard voor de jihad in Syrië, of ziekenhuizen bouwen in Irak terwijl ze hier gesloopt worden. En natuurlijk ook veel belangrijker dan ziekenhuizen in Nederland:

Of 100 miljoen plempen in het gat dat Afrika heet omdat een of andere zwarte snol daar om vraagt:

Premier Rutte ging na afloop van het informele kabinetsoverleg vandaag in het Catshuis ook nog even in op de oproep. ,,We hebben eerder al besloten als kabinet dat we op dit onderwerp meer nadruk gaan leggen.” Hij benadrukte wel dat er nu – na een enkele tweet – niet zomaar extra geld zou worden uitgetrokken. Maar, aangesproken worden door Rihanna ‘is natuurlijk wel een nieuw hoogtepunt in mijn politieke loopbaan’. AD >>

Hij kan benadrukken wat hij wil, maar natuurlijk smijt deze genocidecoalitie ons geld weg als ze een mogelijkheid zien:

Tot 2023 is elk jaar 20 miljoen euro beschikbaar. Die 100 miljoen komt overeen met het bedrag dat Rihanna eind vorige maand vroeg van de Nederlandse regering voor onderwijsbeleid in ontwikkelingslanden. In haar in het Engels geschreven tweet schreef de superster, vertaald: ,,Hoi Sigrid Kaag en Mark Rutte. Ik weet dat Nederland in februari pleitte voor wereldwijd onderwijs, dus ik zou graag willen dat jullie me steunen! Gaan jullie 100 miljoen dollar geven voor GPforEducation op het Global Citizen Festival op 29 september? Dank je!” AD >>

Er is geen boom hoog genoeg voor deze moordenaars.

Leuke opdracht voor u thuis trouwens: probeer eens een grafiek te vinden van de totale staatsinkomsten van zeg 1960 tot nu …. (dus hoeveel die inkomsten waren per jaar en dat we de stijging er in af kunnen lezen).

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

9 Comments on Terwijl in Nederland ziekenhuizen en spoedeisende hulp gesloten worden, kondigt Sigrid Kaag trots aan dat we de komende jaren meer investeren in de duurzame ontwikkeling van … Niger

 1. Like

 2. Like

 3. Weten we nog dat er pas geleden ziekenhuizen zijn “omgevallen”, dankzij de VVD.
  De reden erachter… ziekenhuispersoneel moest ingezet worden voor bejaarden en verpleeghuizen.
  Daar sta je dan als ziekenhuispersoneel als je een eigen huis hebt met een faillissement op je werk, geen transitievergoeding of enige doorbetaling van salaris, tja wat moet je dan, dan maar snel de ouderenzorg in want daar is een tekort.
  Met andere woorden, buitenlanders is een flop geworden om te gaan werken in die tak van de zorg.

  Like

 4. CurvedAir // februari 14, 2019 om 17:34 //

  De naam van dit abjecte kreng is net als bij de halve Marokkaan Yasser Feras (‘Jesse Klaver’) een aperte leugen. Deze geestelijk gestoorde is namelijk gehuwd met Anis al-Qaq, een Palestijnse terrorist.

  Dus kwakje noemt zichzelf ‘Kaag’ om niet teveel uit de toon te vallen als ze weer eens druk is met het wegschenken van ons geld aan allerlei schimmige regimes.

  Like

 5. Je kan nog beter het geld in de fik steken dan aan kaffers uitgeven, heb je tenminste nog warmte.

  Like

 6. Er komen steeds meer blonde snollen in die regering. vrouwen zijn niet gemaakt om te regeren maar om kinderen te krijgen. Hebben we daarvoor een rib af gestaan.

  Liked by 1 persoon

 7. Ze staat daar superioriteit uit te stralen en geniet er van
  Een blanke tussen allemaal afrikaners
  Daar hoef je in de toekomst niet meer voor te reizen

  Like

 8. Ja, ga maar Sinterklaas spelen met ons geld terwijl onze eigen mensen worden uitgemolken…dat mens is gek

  Like

 9. @Stef // februari 14, 2019 om 21:15 //

  100% mee eens. De effecten zie je in Zweden en Duitsland.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s