Nieuw

Stockholm richt telefonische hulplijn voor IS-terroristen op 

Clownwereld.

Het nieuwe groen-liberale gemeentebestuur van Stockholm wil de hantering van terugkerende IS-terroristen verbeteren, schrijft SVT (Zweedse staatstelevisie). Onder andere zal men contact opnemen met alle IS-families, een zogeheten “deskundigen team” oprichten en een telefonische hulplijn in het leven roepen waar de “terugkeerders” naartoe kunnen bellen.

In totaal zijn ongeveer 40 mensen die hebben gevochten voor de beestachtige terroristische groep Islamitische Staat nu teruggekeerd naar Stockholm. De stad heeft echter eerder harde kritiek gekregen op de omgang met de personen. Stockholm had “terugkeerders in hun huis moeten bezoeken, zoals men in Göteborg deed”, weet SVT het uit te drukken.

Maar nu zal Stockholm zich verbeteren. Onder andere wordt er 400.000 euro geinversteerd in een stadsteam “deskundigen”.

Volgens SVT moet het team er bijvoorbeeld voor zorgen dat kinderen van zogeheten terugkeerders “zich goed voelen en de bescherming en steun krijgen die ze nodig hebben”.

– We zullen contact opnemen met al deze gezinnen en ook met de volwassenen om te kijken of ze zich zorgen maken en of er kinderen zijn die bescherming en steun nodig hebben, zegt Jan Jönsson (Liberalen) van de Sociale Dienst tegen SVT en wijst erop dat er voor kinderen die “ernstig gekwetst dreigen te raken” zal worden gezorgd.

Het nieuwe actieplan zal concrete instructies bevatten over hoe de verschillende stadsdistricten de kwestie moeten aanpakken.

De stad heeft onder andere een telefonische hulpdienst in het leven geroepen waar “familieleden of terugkeerders” terecht kunnen.

In de sociale media wordt nu echter sterke kritiek geuit op het artikel van SVT over de IS-terroristen in Stockholm. SVT noemt ze “IS-strijders” alsof ze legitieme deelnemers aan een oorlog zijn.

“Zo ziekelijk provocerend om de term IS-strijder te gebruiken. Probeer in plaats daarvan terroristen of moordenaars. Ze moeten gevangen worden gezet, geen hulp krijgen”, schrijft een persoon.

Bron:

Stockholm inrättar “stödtelefon” för IS-terrorister – satsar fyra miljoner på nya insatser
Många orosanmälningar gällande jihadisternas barn

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8473 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Stockholm richt telefonische hulplijn voor IS-terroristen op 

 1. CurvedAir // februari 14, 2019 om 17:51 //

  De Zweedse bevolking is kennelijk het slachtoffer geworden van een collectieve lobotomie, echter zonder dat de schedels gelicht zijn.

  Die kinderen zijn al van tevoren gepland als plan-B voor het geval het ongunstig zou aflopen met het kalifaat. Die kinderen zijn een ticket om het Westen in te komen, zelfs voor lieden die er nog nooit geweest zijn. We horen de zwakzinnige softe zeugen al jammeren: “Ach er zijn kinderen…Die laat je toch niet verkommeren?”

  Doch de deugzeugen begrijpen maar niet dat de arme kinderen van vandaag de terroristen van morgen zijn.

  Ofschoon…Terroristen? Niet als het aan de zwakbegaafde Zweden ligt; die noemen het ‘activisten’ of ‘vrijheidsstrijders’.

  Meneer Nilsson is populairder geworden dan Pippi Langkous ooit had kunnen bevroeden.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s