Nieuw

Schandaal: Materiaal van geaborteerde baby’s in voedsel en vaccinaties!

Silicone foetus screenshot You Tube

Wist u dat materiaal van geaborteerde baby’s ook wordt gebruikt om voedsel en vaccins te produceren?

Door Daniel Prinz

We leven echt in een tijd van apocalyps. In een tijd waarin alle geheimen, maar ook alle wrede details, die de aarde en de mensheid teisteren, geleidelijk aan het licht komen. Een van de duistere geheimen heeft betrekking op de handel in geaborteerde foetussen. En hier haalde de organisatie Planned Parenthood uit de USA de laatste jaren steeds weer de krantenkoppen.

Planned Parenthood (PP) biedt medische diensten aan op het gebied van seksuele geneeskunde, kankerscreening, tests voor seksueel overdraagbare aandoeningen, anticonceptiemiddelen en abortus. PP heeft nauwe banden met de American Eugenics Society, vooral omdat directeuren in beide organisaties vertegenwoordigd zijn of tenminste vertegenwoordigd waren, zoals het tijdschrift LIFE SITE ontdekte. PP werd ooit opgericht als een geboortebeperkingskliniek door een vrouw genaamd Margaret Sanger, een fervent eugenetica-activist die ook lezingen gaf over geboortebeperking aan vrouwen van de neo-fascistische Ku Klux clan (bron). Bill Gates’ vader was ooit hoofd van PP in de VS, zoals zijn zoon onthulde in een interview met het Amerikaanse radiostation PBS.

Als we kijken wie PP en anderen medefinanciert, dan is het niet alleen de Amerikaanse overheid – die ongeveer een derde van het geld levert – maar ook de Bill & Melinda Gates Foundation en de “humanisten” Warren Buffet, Ted Turner en George Soros met hun stichtingen. Deze laatste lijkt een fervent pleitbezorger van abortus, aangezien hij miljoenen meer heeft gedoneerd aan andere pro-abortusorganisaties.

Het Center for Medical Progress (CMP) is een Amerikaanse organisatie van anti-abortusactivisten die ontdekte dat PP zich bezighoudt met actieve orgaanhandel in geaborteerde foetussen.

In onderzoek en interviews kwam CMP erachter dat PP zelfs zwangerschappen van baby’s tot 6 maanden oud die nog in leven zijn, afbreekt om “intacte weefsels” te krijgen! Kopers zijn vooral geïnteresseerd in het feit dat de verwijderde organen nog steeds functioneel zijn. Er is vooral vraag naar “intacte hersenen”. In dit geval betekent intact ten minste 70% of 80% van beide hersenhelften.

Alleen al de PP vestiging in Los Angeles voert jaarlijks meer dan 15.000 abortussen uit. In de Verenigde Staten voert PP jaarlijks bijna 330.000 abortussen uit, bijna een derde van alle abortussen in de Verenigde Staten. De abortusactiviteiten zijn goed voor bijna 50% van alle inkomsten van PP. (Meer informatie over de wrede achtergrond van de abortusactiviteiten van PP hier en hier of in het Duits hier.) Vanwege zijn praktijken heeft het Amerikaanse ministerie van Justitie eind 2017 een onderzoek ingesteld tegen PP.

Waarom hebben we intacte organen van foetussen nodig en wie heeft ze in zulke grote hoeveelheden nodig?

Bekende voorvechter van vaccinatie erkent het gebruik van menselijke foetussen voor vaccinatieproductie

Dr. Stanley Plotkin is een Amerikaanse kinderarts en vaccinfabrikant. Hij wordt beschouwd als een van de grootste vaccinatiespecialisten van allemaal. Op 11 januari 2018 zwoer hij onder ede dat materiaal van geaborteerde foetussen wordt gebruikt voor de productie van vaccins. Dit waren normaal gesproken ontwikkelde foetussen waaruit organen, hypofyses en huidweefsel letterlijk werden “geoogst”. Alleen al tijdens zijn dienst werden waarschijnlijk honderden foetussen gebruikt (bron). Hoeveel zijn er in de VS? Hoeveel zijn er wereldwijd alleen in de afgelopen 20 tot 30 jaar?

Als u Dr. Plotkin zelf niet kunt geloven, moet u de lijst van “werkzame middelen” in vaccincocktails (kleine selectie) van naderbij bekijken:

 • Thimerosal/Thiomersal (half kwik, zeer giftig, zenuw- en hersenbeschadigend – bronnen hier en hier)
 • Mononatriumglutamaat (is schadelijk voor zenuwen en hersenen. Biologische fabrikanten vermommen het vaak als een “gistextract” in hun voedsel. Risico op diabetes en obesitas – bron  hier)
 • Aluminiumhydroxide, aluminiumfosfaat & aluminiumzouten (geassocieerd met dementie en Alzheimer – bronnen hier en hier)
 • Citroenzuur (E330, verhoogd – wat een “toeval!) – de absorptie van aluminium in het lichaam, is gemaakt van zwarte schimmel!)
 • Formaldehyde (hersenbeschadigend en kankerverwekkend – bronnen hier en hier)
 • Neomycine (giftig antibioticum, tachycardie en braken kunnen optreden wanneer het in de bloedbaan terechtkomt; er is een risico op anafylactische shock. Bronnen hier en hier)
 • Serum uit foetaal runderweefsel
 • Niercellen van apen
 • Kippeneiwit (kippenembryo-weefsel)
 • Humaan albumine (menselijk eiwit in het bloed)
 • menselijke diploïde cellen (van geaborteerde menselijke foetussen, bron hier)

De bovengenoemde giftige “hulpstoffen” in vaccinaties kunnen overigens door iedereen gelezen worden op de website van het Amerikaanse CDC! Wat zeggen fanatieke voorstanders van vaccinatie hierover? Zouden mensen vrijwillig iets dergelijks in hun lichaam in laten brengen als ze wisten wat voor “lekkere” dingen er in vaccinaties zitten? Zijn de mensen in de dokterspraktijk zelfs op de hoogte van de exacte inhoud van de vaccinaties en de bijwerkingen ervan? Het Amerikaanse Ministerie van Volksgezondheid heeft in tabelvorm op zijn website vermeld welke schade door vaccinatie binnen een uur en enkele maanden na vaccinatie kan optreden.

Grote levensmiddelenbedrijven gebruiken weefsels van geaborteerde foetussen voor de productie van smaakadditieven

Het onderzoekende gezondheidsportaal Natural News ontdekte tijdens zijn onderzoek dat het biotechbedrijf Senomyx uit Californië embryonaal weefsel van geaborteerde foetussen gebruikt om kunstmatige hartige en zoete smaken te ontwikkelen die later in frisdranken, koekjes en snoepjes eindigen. De HEK-293-cellijn gebruikt menselijke embryonale niercellen (HEK = Human Embryonic Kidney) om de smaak te testen. De smaak zelf wordt verondersteld synthetisch geproduceerd te zijn. Later op de productverpakking kunnen dan in de ingrediënten de woorden “kunstmatige aroma’s” of zelfs “natuurlijke aroma’s” voorkomen. De lijst van bekende en gerenommeerde bedrijven die componenten van geaborteerde foetussen in hun producten gebruiken, vindt u hier (inclusief cosmetische producten en vaccinaties).

De zeer donkere achtergronden en details waarom “intacte” hypofyse en organen van (ongeboren) baby’s en peuters voor bepaalde andere doeleinden worden gebruikt, worden onderzocht in mijn boek “Als de mensheid dat wist…..” – naast vele andere “ongemakkelijke” openbaringen voor het establishment.

Bron:

Skandal: Material von abgetriebenen Babys in Nahrungsmitteln und Impfungen!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1381 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

13 Comments on Schandaal: Materiaal van geaborteerde baby’s in voedsel en vaccinaties!

 1. Republikein // februari 14, 2019 om 10:53 //

  Ja, dat wisten wij, de placenta levert geld op, dat is het verschil tussen mens en dier.
  De mens is het slechtste beest op Aarde, maar wel de slimste.

  Like

 2. Waarom denk je dat Al die Koningshuizen zo oud worden.!!!

  Liked by 2 people

 3. Bestolen burger // februari 14, 2019 om 12:38 //

  En dat is nog niet alles. Plots was het niet meer mogelijk om de stamcellen van mijn pasgeboren kind (navelstreng) te behouden en te laten invriezen in Belgi”e. Firma’s die in overtreding gaan dreigen hun licentie te verliezen. We worden dus bestolen door onze eigen overheid terwijl we erbij staan! De meeste mensen beseffen niet eens in hoeverre hun lichaam reeds in het bezit is van onze overheid.

  Liked by 1 persoon

 4. Ach, ach wat komt er ook een ellende uit datzelfde Amerika. Heb mijn mening over de Amerikaanse geopolitiek draconische bijgesteld na het NAVO-bombardement op de Servische hoofdstad Belgrado.

  Liked by 1 persoon

 5. @sloffeslippert en bestolenburger, ik kan het nu even niet volgen wat precies bedoeld word.
  Kunnen jullie a.u.b toelichten? Ik begrijp het niet helemaal juist denk ik.

  Like

 6. Als er een GOD is……laat hem deze zwijnenstal afbreken!!

  Like

 7. De abortustang komt ook al van links

  Like

 8. Sloffeslippert 11.08 uur : Antwoord : zoek even op P A R A B I O S E
  een prachtige aanvulling hierop !!!

  Like

 9. De geestelijke gezondheidszorg schrijft ook middelen voor waar aluminium in zit.
  Je geneest dus niet, maar je lichaam is alleen maar bezig met het vechten tegen dit uiterst giftig middel, sommige patiënten zie je dan ook vaak kwijlen van de ellende die ze geslikt hebben, wat knap je er toch van op… not.
  Deze middelen moeten dan heel heel veel geld kosten, terwijl het dus gewoon allemaal goedkope troep is met alleen maar aluminiumpoeder erin.
  Gemiddeld ga je ook nog eens 10 jaar eerder dood bij langdurig gebruik en dat is weer goed voor de pensioenfondsen.
  Farma en pensioenfondsen gaan hand in hand samen, er zijn veel slechte mensen in de wereld blijkt wel weer.

  Like

 10. Extra aanvulling, doe eens onderzoek naar de pharma industrie en de tabak industrie… hand in hand gaan ze samen.
  Wat heb je het dan goed voor met de bevolking zeg… not.

  Like

 11. Bestolen burger // februari 15, 2019 om 20:34 //

  Wel, dat de navelstreng, afkomstig uit mijn lichaam, blijkbaar niet mijn bezit is, (alleen wordt het niet op dergelijke manier geformuleerd) en dat ik daar bijgevolg geen zelfbeschikkingsrecht over kan uitoefenen, omdat de wetgeving werd aangepast zodat firma’s deze op straffe van … niet meer willen of kunnen invriezen. De unieke kansen die stamcellen te bieden hebben werden aan mijn kind dus ontnomen reeds in het ziekenhuis met medewerking en georganiseerd door de overheid. De firma die deze stamcellen voorheen voor zijn privéklanten in stikstof invroor mag en kan deze dienst in B. niet meer aanbieden! Stamcellen worden gebruikt om ziektes te behandelen en te genezen (bv. kanker). Ik kreeg dan bij geboorte een formulier aangeboden om te tekenen of ik deze vrijwillig afstond voor algemeen nut. Nee dus! Maar ja , wat denk je dan wat het ziekenhuis ‘niet officieel’ doet met dat blijkbaar toch wel zeer kostbaar materiaal? Denk je dat je dat materiaal alsnog in een plastic zak mee naar huis mag nemen om er dan snel mee naar een buurland te’ rijden en het alsnog daar te laten invriezen? Nee, want dan lees je op een dag volgend gek berichtje in de krant, zoals een man die met de navelstreng en de placenta in een plastic zak, wegvlucht uit het ziekenhuis. Alsof dat een misdaad zou zijn? Blijf maar lekker verder dromen …

  Like

 12. Bestolenburger, bedankt voor de toelichting

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Schandaal: Materiaal van geaborteerde baby’s in voedsel en vaccinaties! Moraal: Er zijn geen grenzen meer aan het barbarisme.  En dat noemt men Westerse “beschaving”> | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s