Nieuw

Opnieuw moslimmigrant gearresteerd in de zoveelste kinderverkrachting-zaak in Finland

Opnieuw is een moslimmigrant in Oulu in Finland gearresteerd in verband met een zoveelste geval van seksuele gewelddadigheden tegen kinderen die de stad al geruime tijd op zijn grondvesten doen schudden, waarbij volgens de lokale media twee meisjes en mogelijk meerdere daders betrokken zijn.

Politiecommissaris Eveliina Karjalainen vertelde de lokale krant Kaleva dat de politie vermoedt dat de vrouwelijke slachtoffers, de ene 18 jaar oud en de andere jonger dan 16 jaar, door meer dan één dader in een particuliere woning zijn verkracht.

– Het onderzoek staat nog in de kinderschoenen. Dit feit wordt, net als veel andere dingen, onderzocht, zegt ze.

De verdachte in hechtenis is naar verluidt een “migrant met een verblijfsvergunning in Finland”, die al enkele jaren in het land woont.

“De zaak wordt onder andere onderzocht als grove verkrachting”, meldt Kaleva. “Andere misdrijven zijn mishandeling en dwang. Voor het jongere meisje onderzoekt de politie ook de daad als grof seksueel misbruik van een kind, vanwege de leeftijd van het slachtoffer”.

Uit een recente Gallup-peiling blijkt dat een meerderheid van de Finnen van mening is dat de culturele waarden en religie van moslimmigranten verantwoordelijk zijn voor de explosieve stijging van het aantal verkrachtingen in de Scandinavische natie, met Oulu in het epicentrum.

Finnen zijn van mening dat de cultuur en godsdienst van moslimmigranten seksueel geweld aanwakkeren

“Mensen met een buitenlandse achtergrond zijn verantwoordelijk voor een kwart van alle gemelde seksuele misdrijven, ondanks dat ze slechts 6,9 procent van de Finse bevolking uitmaken”, aldus de Finse politie.

Finse functionarissen hebben onlangs voorgesteld dat migranten in Finland die zich schuldig maken aan ernstige misdrijven, hun staatsburgerschap worden ingetrokken.

Bron:

Migrant Arrested in Latest Child Rape Case in Finland

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8461 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Opnieuw moslimmigrant gearresteerd in de zoveelste kinderverkrachting-zaak in Finland

 1. “Een meerderheid van de Finnen is van mening…..”. Pfff…. Misschien een keer op een fatsoenlijke partij stemmen?

  Like

 2. Hé moderator, waarom moet ik steeds opnieuw inloggen om een comment te kunnen plaatsen..?

  Like

 3. In Internet Explorer onder Extra -> Internet Opties -> tabblad Privacy zou de schuif voor de internet instellingen in het midden op normaal moeten staan. Kijk ook even bij de knop websites of FENIXX.org niet op de lijst staat van websites waarvan altijd de cookies worden geblokkeerd. Cookies bestaan onder andere uit opgeslagen inloggegevens. Daarnaast kun je ook naar TECHNET van micosoft gaan. Even een account aanmaken en daar krijg je antwoord op eigenlijk ieder probleem.

  Like

 4. Walgelijk dat onze meisjes en vrouwen niet meer veilig zijn door deze aso’s…weg ermee, flikker ze Europa uit; deze criminelen horen hier niet thuis!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s