Nieuw

Nederlandse veiligheidsdienst in dienst van de jihad

Het was Dick Schoof die de inreizende jihadisten van ISIS die zich onder de vluchtelingen mengden bescherming bood door te melden dat er geen jihadisten onder de vluchtelingen zaten.

Drie dagen na deze afleidingstweet van Dick vielen er 130 doden in de Bataclan door Dick.

En dat terwijl de hele wereld en zijn moeder wist dat er jihadisten met de vluchtelingen meereisden. Er was maar een persoon ter wereld, Judith Sargentini tellen we niet, die het ontkende en laat dat nou net de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid geweest zijn. Sindsdien heeft Dick hier de toepasselijker naam terreurcoördinator.

Wat een verdomd toeval.

Goed dat zijn tien voorbeeldjes (ik had er ook wel 50 uit mijn mouw kunnen schudden, maar mijn punt is gemaakt) dat Dick Schoof het wel geweten moet hebben, tenzij zijn hele dienst alleen maar de Donald Duck mag lezen. Dick Schoof loog dus. En bracht daarmee mensen in gevaar. Het doel van Dick Schoof ? Islam uit de wind houden lijkt me.

Dick Schoof had op dat moment voor de veiligheid van Nederland opgesloten moeten worden en de sleutel hadden we kwijt moeten maken. Maar nee, hij mag nog steeds islam beschermen, en is gepromoveerd naar de AIVD.

Het Nationaal Centrum voor Terreurcoördinatie, NCTV, wordt tegenwoordig geleid door Pieter-Jaap Aalbersberg. 

De hele waslijst aan misdaden van Pieter-Jaap Aalbersberg staat hier.

Zwarte Piet eigenhandig doodschoppen, kwart miljoen geven aan jihaatheks Elatik, politiehoofddoek in willen voeren, politiekorps volledig allochtoon willen maken, grootste politie-iftar Europa organiseren, terreuronderzoeken stoppen, persoonlijk aangifte tegen Wilders opnemen door een politieterrorist. De lijst is lang.

En nu gaat hij in een jihadcommandocentrale van terreurorganisatie de moslimbroeders bekijken hoe hij islamcritici aan kan pakken:

Want islamcritici zijn het probleem volgens dit soort Collaborateurs en niet de jihadisten die uit naam van die islam aanslagen plegen onder bescherming van Dick Schoof en Pieter-jaap Aalbersberg.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

3 Comments on Nederlandse veiligheidsdienst in dienst van de jihad

 1. Dick Schoof is een ,,Rat,, voor de Nederlandse Bevolking maar in dienst van Rutte en kornuiten om van ons Nedetland een slagveld te maken,rutte lacht veel,VEEL TE VEEL met de lach vande DUIVEL,
  Niemand heeft vermoed dat dit persoon zoveel kwaad zou doen voor dit KLEINE verzorgde NEDERLAND maar deze namaak Man heeft ons verkocht aan de EU met toestemming van de figuranten van ORANJE die toch alleen maar voor de uitvoering hier nog wonen maar dadelijk PLOTSKLAPS verdwenen zijn,mooi zijn Wij Meteen een REPUBLIEK en dat scheelt al gauw FL340 miljoenGulden p/j want die Euro gooien wij in zee en gaan samen werken met andere landen zoals het hoort en daar heb je geen Brussel voor nodig.weer 1miljard verdient.

  Like

 2. Test

  Like

 3. tim pietersen // februari 15, 2019 om 15:12 //

  wat zou dick op zijn kerfstok hebben?…………………

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s