Nieuw

Moeder vertrouwde asielzoeker: Babysitter Ufuk. E. zou meerdere malen klein meisje (6) misbruikt hebben

Duitsland – Een bijzonder weerzinwekkende zaak wordt momenteel voor de rechtbank behandeld. Babysitter Ufuk E. (39) zou zich meerdere malen aan de kleine Nicole hebben vergrepen, voor wie hij had moeten oppassen.

Tussen de lente en de zomer van vorig jaar zou Ufuk E. als babysitter elk weekend tijd hebben doorgebracht met de kleine Nicole. Hij lokte  de dochter van zijn kennissen met lieve woorden en valse voorwendsels voor uitjes mee naar het zwembad, waar hij haar tegen de wil van het meisje seksuele handelingen met haar verrichtte. BILD meldt dat hij voor een totaal van 13 seksuele mishandelingen wordt aangeklaagd.

De aanrandingen werden alleen bekend door het broertje (4) van het meisje, die vertelde over het misbruik van zijn zusje. Onder dreiging van geweld zou Ufuk E. het meisje hebben verteld dat ze er niemand over mocht vertellen.

Het Openbaar Ministerie eist voor deze vreselijke misdaad een gevangenisstraf van minimaal vier jaar.

Bron:

Babysitter “Ufuk” soll kleine “Nicole(6)” missbraucht haben

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7994 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Moeder vertrouwde asielzoeker: Babysitter Ufuk. E. zou meerdere malen klein meisje (6) misbruikt hebben

  1. Indirect munchhausen by proxy plegen met je kind.

    Like

  2. trebor2110 // februari 15, 2019 om 00:15 //

    het zit ook in de naam u fuk e

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s