Nieuw

Minister enthousiast over omstreden Endlösung voor ouderen plan GroenLinks

Het kabinet gaat aan de slag met een plan van GroenLinks-Kamerlid Corinne Ellemeet voor 70-plussers die in het ziekenhuis belanden.

Ze kunnen wel ijverig zijn. Sommige dingen traineren ze jaren, MH17 onderzoek, of verklaren ze staatsgeheim, half miljard steun voor de jihad in Syrië door Bert Koenders.

Maar als Nederlanders geholocaust kunnen worden, vanaf het moment dat ze geld gaan kosten. Dan wordt dit marxistische kabinet in ene enthousiast voor de plannen van de nóg extremistischere marxisten van GroenLinks.

Critici noemden het plan ’wreed’. Er werd zelfs geopperd dat het leek op ’nazi-praktijken’ en dat het GroenLinks-Kamerlid ouderen voortijdig de dood wilde injagen.

Deze genocidecoalitie ziet echter niks in de leeftijdsbeperking van GroenLinks en wil alle leeftijden over de kling jagen.

Minister Bruins ziet het GroenLinks-plan echter wel zitten. Ook hij is van mening dat er beter moet worden gekeken of zorg wel zinnig is. Daar is hij al langer mee bezig, maar dan voor alle leeftijdscategorieën.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1397 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

6 Comments on Minister enthousiast over omstreden Endlösung voor ouderen plan GroenLinks

 1. Republikein // februari 14, 2019 om 11:17 //

  Ellemeet wordt ook ouder, korte termijnvisie.
  Hoelang is een Chinees.

  Like

 2. De Gevaarlijke Lul partij. Het wordt tijd dat die partij gedecimeerd wordt. Hoe is mij om het even.

  Like

 3. Persoonlijk vind ik dat Ministers die FALEN GEËXECUTEERD MOETEN WORDEN.

  Like

 4. Hb. Schwarz // februari 14, 2019 om 12:09 //

  Krijg toch sterk de indruk dat het omstreden regime uit de vorige eeuw toch iets humaner en zorgzamer was voor het eigen volk.
  Hoe durf je het als partij over je eigen mensen en burgers voor te stellen.
  Dat hele groen linkse gebeuren is de DOOD in de pot.
  Wie daar op stemt moet echt eens bij zichzelf ten rade gaan.

  Like

 5. Wacht maar tot ze zelf 70 jaar zijn en bijvoorbeeld een heupoperatie moeten ondergaan
  Waarom schieten ze ouderen niet af net zoals die arme dieren in de Oostvaardersplassen?
  Of geen ze verplicht de pil van Dion van huppeldoos Pia Dijkstra
  Ze halen mensen binnen die niets bijdragen, huurwoningen zijn al schaars en ouderen geen medische hulp meer geven? De zeventigers s van nu zijn de vijftigers van vroeger
  Met andere woorden vroeger was je als zeventiger stok oud
  Ik hoop dat ze tegen die tijd als ze 70 zijn nog eens aan hun oerdomme uitspraken denken

  Like

 6. je hele leven heb je in de fopspeen inbetaald. Mijn ouwe bolshevik economie leraar vond het vroeger fantastisch om veel belasting in te betalen aan de commies. Nou wat een heftige investering in het systeem dat het was volgens de imbeciel. Gelukkig had ik het gelijk door dat ie niet spoorde.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s