Nieuw

“I will kill you!” – Schreeuwende man steekt willekeurig slachtoffers neer in Stockholm

Foto: Ter illustratie. Bron: Freeimages / Auteur: Flavio Takemoto

Twee mensen werden op woensdagavond op het Johanneshov door een onbekende dader neergestoken. Volgens het dagblad Aftonbladet zouden de slachtoffers een nekletsel en messteken in de borst moeten hebben opgelopen. Ze zijn opgenomen in het ziekenhuis.

Gisteren om 19.30 uur werden in Skärmarbrink in Stockholm vier mensen aangevallen door een onbekende dader.

“Er is één of andere vorm van scherp voorwerp gebruikt, twee mensen raakten gewond en moesten naar het ziekenhuis worden gebracht”, schrijft de politie in hun evenementverslag.

Het motief voor de daad is nog steeds onbekend en er is op dit moment niemand gearresteerd voor het misdrijf.

Volgens Aftonbladet had de man eerder op de avond op straat moeten staan te schreeuwen: “I will kill you!”, waarna hij kort daarna begon met het willekeurig neersteken van mensen.

Vier jonge mannen van ongeveer 25 jaar zouden naar verluidt door de dader zijn aangevallen, van wie er twee gewond raakten. De slachtoffers zouden vanwege hun verwondingen in kunstmatige coma worden gehouden, schrijft Aftonbladet. Eén slachtoffer moet messteken in zijn nek hebben en de andere moet in de borst zijn gestoken.

Op de plek is een technisch onderzoek uitgevoerd. De politie zou na het incident het gebied hebben doorzocht, maar er is geen verdachte gearresteerd.

Zoals gewoonlijk weigert de Zweedse politie een signalement van de dader te geven, behalve dat hij tussen de 20 en 35 jaar oud kan zijn.

De misdaad is geclassificeerd als moordpoging.

Bron:

Knivman attackerade slumpmässiga offer – två fick sövas ner
Vettlös knivattack i Stockholm – skrikande man högg ner slumpmässiga offer

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8013 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on “I will kill you!” – Schreeuwende man steekt willekeurig slachtoffers neer in Stockholm

  1. Deze man is niet goed bij zijn hoofd, hoort thuis in een inrichting…en als het een immigrant is, eruit schoppen, Europa uit…met deze daad heeft hij zijn privilege om hier te mogen blijven, ruimschoots verspeeld.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s