Nieuw

Zweden Sociaal Democraten: “Hongarije’s investering in gezinnen voor meer Hongaarse kinderen is alarmerend!”

Als alternatief voor massale immigratie om een ​​krimpende bevolking te bestrijden, zal Hongarije verschillende hervormingen doorvoeren om de geboortegraad in het land te bevorderen. Maar de minister van Sociale Zaken, Annika Strandhäll (Sociaal Democraten), denkt dat het idee van meer Hongaarse kinderen beangstigend is.

Op zondag hield de Hongaarse premier Viktor Orbán een toespraak voor de natie, waarin hij een 7-punten-programma aankondigde om gezinsvorming te bevorderen.

LEES MEER: Orbán: We hebben meer Hongaarse kinderen nodig – belastingverlaging en subsidies voor gezinnen

Het initiatief omvatte onder andere gunstige leningen en nieuwe bijdragen aan gezinnen met meerdere kinderen, maar ook de volledige afschaffing van de inkomstenbelasting voor vrouwen die hun vierde kind ter wereld baren. Volgens Orbán is het 7-punten-programma het alternatief voor massale immigratie als het gaat om het oplossen van de problemen van een krimpende bevolking.

– In Europa worden steeds minder kinderen geboren. In het Westen is het antwoord immigratie. Voor elk ontbrekend kind neem je een immigrant op en dan zijn de cijfers goed. Maar we hebben geen cijfers nodig. We hebben Hongaarse kinderen nodig, zei Orbán tijdens zijn toespraak.

Orbán’s overwegend nationalistische inspanningen op het gebied van de autochtone bevolkingsgroei zijn niet goed terechtgekomen bij de Zweedse sociaaldemocratische machtselite, die lange tijd heeft gewerkt voor een sociaal klimaat waarin Zweedse gezinnen zich niet kunnen veroorloven of geen tijd hebben om kinderen te krijgen.

De Sociaal Democratische minister van Sociale Zaken schrijft bijvoorbeeld op Twitter dat het “alarmerend” is dat Orbán meer Hongaarse kinderen geboren wil zien worden

“Wat er in Hongarije gebeurt, is alarmerend. Nu wil Orbán dat er meer “echte” Hongaarse kinderen worden geboren. Het beleid stinkt naar de jaren dertig jaar en als rechtse politicus moet je rookgordijnen creëren om te verhullen voor wat dit soort beleid doet met de onafhankelijkheid waar vrouwen voor gestreden hebben.”

Strandhäll verwijst ook naar de krant Aftonbladet – onder bestuur van de Joodse familie Bonnier, en een artikel van een sociaal-democratische auteur, waarin het kind- en gezinsvriendelijke beleid van Orbán wordt aangevallen.

De auteur, Pernilla Ericson, is van mening dat de toespraak van Orbán, waarin de hervormingen werden gelanceerd, duidelijk toebehoort aan “een immigrant-vijandige rechtse populist die vrouwen aan het fornuis wil houden, met een boodschap die onaangename associaties geeft aan de jaren dertig van de vorige eeuw in Duitsland”.

“Vergeet de rol van de vaders als ouders, want dat doet Hongarije. Daar krijgen nieuwe moeders 71 weken ouderschapsverlof en vaders één week. Het signaal is duidelijk: het is het lot en de verantwoordelijkheid van vrouwen om voor de kinderen te zorgen”, schrijft Ericson verder en is van mening dat de hervormingen zullen leiden tot “gebrek aan financiële vrijheid” voor vrouwen, ondanks het feit dat de vrouwen subsidies en volledige vrijstelling van inkomstenbelasting wordt aangeboden.

De schrijfster besluit met in principe alles wat de sociaal-democratische krant aan Hongarije verafschuwt.

“Hongarije wordt al lange tijd omschreven voor zijn wrede vluchtelingenbeleid, voor moslim-vijandelijke acties en voor zijn openlijke  antisemitisme van de leiders van het land. Vluchtelingen aan de grens hebben getuigd over de manier waarop zij zijn mishandeld en gemarteld. Genderstudies zijn verboden, de media worden gecontroleerd. En nu komt de volgende stap, het veranderen van de rol van vrouwen en het terugdraaien van de klok. De belofte aan de vrouwen in Hongarije is verpakt in zacht katoen. Maar het bevat een vlijmscherp mes”.

Tegelijkertijd is in oktober in een rapport aangetoond dat Zweedse vrouwen minder kinderen baren en dat de vrouwen ook ouder zijn als ze hun eerste kind baren.

In 2017 baarde elke vrouw in Zweden gemiddeld 1,78 kinderen – inclusief niet-Zweedse vrouwen – wat te vergelijken is met 1990, toen er aanzienlijk minder niet-Zweedse vrouwen in het land waren en het cijfer nog steeds 2,10 kinderen per vrouw bedroeg.

Bron:

En knivsegg mot Ungerns kvinnor
Svenska kvinnor föder allt färre barn

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.216 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8643 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Zweden Sociaal Democraten: “Hongarije’s investering in gezinnen voor meer Hongaarse kinderen is alarmerend!”

 1. De zweedse ‘vrijheid’ betekend het volgende: Blanke vrouwen mogen geen kinderen meer maken, ze moeten heel hard werkem om belasting op te leveren zodat we nog veel meer Dobbernegers en IS strijders kunnen huisvesten. Die zweden (en al die globalisten) willen gewoon het blanke ras uitroeien!

  Liked by 1 persoon

 2. Ze snapt er werkelijk geen snars van!
  Hongarije wil ook in de toekomst gewoon Hongarije blijven, maar daarvoor moet het geboortecijfer wel hoog genoeg zijn, anders sterft het land steeds verder uit omdat het sterftecijfer hoger ligt dan het geboortecijfer. Daarom dus dat Viktor Orban meer Hongaarse kinderen geboren wil zien worden.
  Links denkt dat je dit demografische probleem op kan lossen door immigranten op te nemen, maar het wil bij linkse mensen niet doordringen dat je daarmee je eigen land weggeeft en dat het hun kinderen zullen zijn die zich moeten aanpassen aan de normen en waarden van de vijand, die ons toch liever dood ziet dan levend.

  Liked by 2 people

 3. Deze feministische Nazie vergeet het verleden van haar partij in de jaren 30 waren de Zweedse sociaal democraten bezig een puur Zweeds rein volk te kweken . Door zigeuners niet reine Zweedse vrouwen en ander buitenlands gebroed en ga zo maar door te dwingen tot een abortus en sterilisatie en zelf euthanasie wilden uitvoeren wat rechtse partijen te verging, later hebben deze Zweeds Democraten dat idee over gedaan aan de Heer Hitler die er gretig gebruik van maakte. MAW de grondleggers van de genocide zijn deze Zweedse Neo nazie democraten

  Liked by 1 persoon

 4. koddebeier // februari 13, 2019 om 16:59 //

  Zweden het zijn en blijven linkse imbecielen !

  Like

 5. Zionisten hoertje.

  Like

 6. Podľa môjho názoru bude Švédsko za dve generácie moslimskou krajinou. Vikingovia sa musia v hroboch obracať 😦
  Na Slovensku nikdy nedopustime inváziu imigrantov z moslimských krajín

  Edit Rommel – google translate: “Naar mijn mening zal Zweden in twee generaties islamitisch zijn. De Vikingen zullen zich in hun graf omdraaien. In Slowakije heeft de invasie van immigranten uit de moslimlanden nooit plaatsgevonden”.
  Voor het nageslacht.

  Liked by 1 persoon

 7. De feministische paradox, wel islam importeren die hun, zodra ze kunnen, alle vrijheden zullen afpakken.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s