Nieuw

Trump caves on the Syrian pullout. Admits American troops are there for Israel

U.S. President Donald Trump said the United States would retain influence in Syria in order to protect Israel, even as U.S. troops are withdrawn.

“We’re going to be there and we’re going to be staying– We have to protect Israel,” Trump told Margaret Brennan on CBS’s “Face The Nation” on Sunday when asked about a timetable for the withdrawal of 2,000 troops. “We have to protect other things that we have. But we’re- yeah, they’ll be coming back in a matter of time.”

He said that his administration has “done an incredibly job” with Syria.  “When I took over Syria it was infested with ISIS. It was all over the place. And now you have very little ISIS and you have the caliphate almost knocked out. … When I took it over it was a disaster. I think we’ve done a great job with that,” he said.

Haaretz >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.130 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (656 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s