Nieuw

Spraakcursus werpt vruchten af – neger overvalt bank, sprak zeer goed Duits

Gewapende overval op een financiële instelling op de Froweinplatz in het district Velbert in Langenberg.

Op deze woensdagochtend van 13.02.2019, rond 09.10 uur, kwam een gemaskerde man gewapend met een pistool de baliezaal van het filiaal binnen, waarin zich ten tijde van de misdaad in totaal vijf klanten en vier medewerkers bevonden. De vreemdeling ging onmiddellijk naar een van de loketten, bedreigde daar een 34-jarige werknemer met een vuurwapen en vroeg haar om contant geld van de kassa af te geven. De bedreigde vrouw reageerde op het verzoek en de dader stopte de bankbiljetten die hij had overhandigd en enkele rollen munten die hij zelf uit de toonbank had meegenomen, in een plastic zak. Hij ontsnapte met een buit van enkele honderden euro’s uit het filiaal, dat hij via de hoofdingang verliet. Vervolgens werd hij door getuigen gadegeslagen terwijl hij verder liep over de weekmarkt, verdween in een voetgangerstunnel bij de kerk in de richting van de Frohnstraße of het S-Bahn station, en ontsnapte verder in een onbekende richting.

Ondanks de zeer snelle en krachtintensieve zoek- en opsporingsmaatregelen van de politie, waarbij ook een politiehelikopter betrokken was, kon de onbekende crimineel ontsnappen. De aangevallen werknemers en alle andere personen die bij de overval aanwezig waren, bleven gelukkig fysiek ongedeerd. De 34-jarige werknemer onderging echter een niet onaanzienlijke schok als gevolg van de misdaad, werd onmiddellijk verzorgd door gealarmeerde reddingswerkers en krijgt verdere zorg. Aan haar en alle andere slachtoffers werd extra slachtofferhulp aangeboden.

Inmiddels heeft de politie van de tot nu toe bekende getuigen een bijgewerkte en aanvullende beschrijving van de voortvluchtige dader ontvangen:

– man, – 25 tot 50 jaar oud, – Afrikaanse verschijning, – donkere teint, – zeer donkere ogen, – sprak goed Duits, – ongeveer 180 tot 190 centimeter lang en zeer slank, – gekleed in donkere schoenen, medium blauwe jeans, lichtgrijze capuchonjas (Hoody) – donkere, waarschijnlijk zwarte jas, – droeg grijze of wit-blauwe gebreide handschoenen, – gemaskerd met grijze capuchon en zwarte fleece doek, die alleen de ogen open liet, – gewapend met klein zilvergrijs pistool, – droeg een kleurrijke plastic zak waarin hij de buit opbergde.

Helaas heeft de politie nog steeds geen concrete informatie over de identiteit, de herkomst en de verblijfplaats van de voortvluchtige dader. Er is een strafrechtelijke procedure voor gewapende, ernstige overvallen (§ 250 StGB) ingeleid. De opsporings- en opsporingsmaatregelen van de politie worden voortgezet, forensische maatregelen zijn uitgevoerd.

Bron:

Sprachkurse wirken: Afrikaner überfällt Bank – sprach gutes Deutsch

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

2 Comments on Spraakcursus werpt vruchten af – neger overvalt bank, sprak zeer goed Duits

  1. CurvedAir // februari 14, 2019 om 05:49 //

    “De overvaller sprak zeer goed Duits”, wist de overvallen kassière in gebarentaal duidelijk te maken aan de sharia-politie beambte die de aangifte kwam opnemen.

    Like

  2. Haha…die spraakcursus kwam dus goed van pas…wanneer gooien we al die criminelen eruit? Of wachten we net zolang tot we dat gespuis niet meer eruit krijgen? Ons mooie Europa gaat helemaal naar de knoppen dankzij de linkse politiek… 😦

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s