Nieuw

Op klaarlichte dag op straat terechtgesteld ! Poging tot vrouwenmoord schokt Oostenrijk

Opnieuw schokt een wrede moord op vrouwen Oostenrijk.

In Wenen schoot de 53-jarige Bosnische Zelko B. op dinsdagavond zijn ex-partner, een 48-jarige Serviër, op straat voor geschokte voorbijgangers met een pistool in het hoofd en richtte vervolgens het pistool op zichzelf.

Zowel de verdachte als zijn slachtoffer werden in het ziekenhuis opgenomen.

De vrouw bezweek aan haar verwondingen
Terwijl het slachtoffer Violeta J. ongeveer twee uur later in het ziekenhuis overleed, was de dader ’s nachts nog steeds in kritieke toestand. Update: Op woensdag overleed hij ook aan de gevolgen van de headshot in het ziekenhuis.

Achtste vrouwenmoord dit jaar.
De achtste moord op een vrouw in Oostenrijk in dit nog jonge jaar werd voorafgegaan door een ruzie in een restaurant dat rond 21.20 uur naar de Herthergasse in Wenen-Meidling verhuisde. De Bosniër moet het wapen illegaal in zijn bezit hebben gehad.

UPDATE: In tegenstelling tot de eerste berichten heeft de vrouw het misdrijf overleefd en bevindt zij zich in coma. De politie neemt jaloezie als motief aan.

Bron:

Auf offener Straße hingerichtet! Versuchter Frauenmord schockiert Österreich

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s