Nieuw

Kosten energiebeleid al €1600 euro per gezin en daar komt het peperdure klimaatakkoord nog bij !

De totale kosten van het Energieakkoord voor duurzame groei uit 2013 bedragen ongeveer 107 miljard euro. Dat blijkt uit een uitgebreide analyse uitgevoerd door ingenieursbureaus BreedofBuilds en Process Design Center (PDC) in opdracht van Stichting Milieu, Wetenschap & Beleid.

Het is de eerste serieuze poging om de totale kosten van het Energieakkoord in kaart te brengen. Het kabinet heeft de kosten nooit integraal laten doorrekenen. De kosten van het nog te sluiten Klimaatakkoord komen bovenop de nog tot 2038 doorlopende kosten van het Energieakkoord.

Omgerekend komt 107 miljard euro neer op ongeveer 25.000 euro per vierpersoonsgezin. Die uitgaven vinden plaats in de periode 2003-2038. Het gros van de kosten van het Energieakkoord moet nog gemaakt worden na 2020, namelijk 57 miljard euro.

De Staat van het Klimaat >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.130 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10078 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

3 Comments on Kosten energiebeleid al €1600 euro per gezin en daar komt het peperdure klimaatakkoord nog bij !

 1. Klimaatakkoord energieakkoord, Milieuakkoord, Marrakeshakkoord, BTW-akkoord, Vermogensrendementsheffingakkoord, Deze overheid zegt overal ja tegen maar leggen vervolgens de financiële consequenties ergens anders neer. Maar tegen een belastingverlagingsakkoord gaan ze waarschijnlijk nee zeggen. Waar houdt dit op? Mijn portemonnee is bijna leeg.

  Like

 2. Toch wel bevreemdend … de meest idioot doorgeslagen partij waar het klimaathysterie betreft GL zit/zat niet eens in de regering. Ok het debiele broertje D’66 dan wel … En tóch wordt al die waanzin de burger opgedrongen. Wie niet ziet dat hier hogere Nederland-moet-als-natiestaat-kapot machten achter zitten is ziende blind.

  En zo goed als de gehele politiek vanaf jaren ’70 is schuldig. En zal uiteindelijk hangen. Figuurlijk dan natuurlijk, ho ho

  Liked by 1 persoon

 3. Nou niet figuurlijk als het aan mij ligt,deze Paupers hebben heel veel mensen veroordeeld tot armoede en stelen en frauderen inclusief onze Oranje figuranten die al €320 miljoen kosten en nog eens €62 miljoen voor een verbouwing krijgen betaald en dan horen als AOW-er dat je er voor de vijfde keer niets bijkrijgt en je pensioen un opdracht niet verhoogt mag worden dat hebben WIJ meer aan een REPUBLIEK als aan die volgevreten en skiënden namaak Oranjes die zeggen dat ECHTE NEDERLANDERS NIET BESTAAN maar daar komen zij nog wel achter als Zij naar ARGENTINIE GESTUURD WORDEN net als vele andere Duitsers.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s