Nieuw

“Ik deed het in de naam van Allah”

“Ik ondersteunde alleen maar mijn religie”, een moorddadige moslim en ISIS-sympathisant die op 16 voetgangers op de Flinders Street in Melbourne inreed en een bejaarde man doodde, verklaarde aan de rechtbank dat hij “het in naam van Allah deed”.

Saeed Noori reed op 21 december 2017 met de SUV van zijn moeder op 16 voetgangers buiten Flinders Street Station in. Een van zijn slachtoffers was de 83-jarige Antonios “Anton” Crocaris, die later aan zijn verwondingen overleed.

Lees meer:

“I did it in the name of Allah” – Muslim who mowed down pedestrians in Flinders Street –

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8461 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s