Nieuw

Eerste vrouwelijke commandant van F-16 demo team ontslagen na 2 weken…… onbekwaam om leiding te geven

De eerste vrouwelijke piloot die aan het hoofd stond van het Amerikaanse F-16 Viper-demonstratieteam is twee weken nadat zij de baan had gekregen te midden van veel tamtam ontheven van dienst – een beslissing die blijkbaar werd ingegeven door zorgen over haar leiderschapskwaliteiten.

Captain Zoe ‘Sis’ Kotnik was slechts twee weken eerder aangesteld als commandant van het ACC F-16 Viper demoteam. Het demonstratieteam speelt op vliegshows en evenementen in het hele land, waarbij de mogelijkheden van de F-16 worden getoond.

Kolonel Derek O’Malley, commandant van de 20th Fighter Wing, zei in een Facebook-bericht dat hij Kotnik had afgekeurd omdat hij “het vertrouwen had verloren in haar vermogen om het team te leiden.”

RT >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s