Nieuw

Auteur: We leven niet langer in Frankrijk – delen van het land staan feitelijk onder Sharia-controle

De Franse auteur Eric Zemmour zegt dat gebieden in Frankrijk nu volledig buiten de controle van de politie vallen en worden geleid door Arabische bendes die de facto de facto de sharia-wetgeving hebben opgelegd.

Tijdens een recente toespraak heeft Zemmour het ronduit gezegd: “We zijn niet meer in Frankrijk”.

“Het is vrij gemakkelijk te begrijpen: mensen zijn gekleed zoals in het 7de-eeuwse Arabië, er is een avondklok, de meisjes worden gevraagd zich fatsoenlijk te kleden, dat wil zeggen: niet in rok, en nog minder in een minirok, ze worden gedwongen om om om 22.00 uur thuis te komen, of ze worden beledigd, bespuwd, enzovoorts,” zei Zemmour.

Vervolgens wees hij op een geval waarin politieagenten weigerden een gebied binnen te gaan om hun collega’s te steunen omdat ze vreesden te worden aangevallen of een oproer te ontketenen.

“De ,,politiemannen gaan die buurten niet in. U zag onlangs dat in de Grande Borne, (getto ten zuiden van Parijs) toen de twee agenten werden neergeschoten, hun collega’s niet binnengingen,” zei Zemmour. “Dat heb je zeker niet gemist. Ze zijn niet binnengegaan, noch om wraak te nemen, noch om de daders te arresteren. En waarom zijn ze niet binnengegaan, naar uw mening? Ten eerste omdat ze werden bevolen om niet binnen te komen, omdat er anders rellen zouden uitbreken, en dus zijn ze nooit binnengegaan.

Ondanks het feit dat de politie veel gebieden niet kan betreden, beschrijft Zemmour ze niet als “wetteloos”, maar merkt in plaats daarvan op dat de gebieden worden gerund door “the caids” (Arabische bendeleden) die de “islamitische wet” afdwingen.

“En iedereen probeert te creëren, je weet dat het de oude alliantie van het zwaard en het aspergillum [het leger en de kerk] is. Klinkt vertrouwd! Alleen hier is het de alliantie van de Kalasjnikov en de Koran. Dit is Frankrijk vandaag de dag,” zei Zemmour, wijzend op soortgelijke islamitische patrouilles in het Verenigd Koninkrijk, waar mensen die alcohol drinken of vrouwen die rokken dragen worden gestraft.

In een interview dat de toenmalige Franse minister van Binnenlandse Zaken, Gérard Collomb, in februari gaf Collomb toe dat de veiligheidssituatie van het land rampzalig is dankzij de massale immigratie.

Op de vraag wat hij van de veiligheidssituatie vond, antwoordde Collomb: “De relaties tussen mensen zijn erg moeilijk, mensen willen niet samenleven”.

Onder druk van de vraag of hij dacht dat massa-immigratie verantwoordelijk was voor deze onrust, antwoordde Collomb, “Enormously so,” alvorens te erkennen dat Frankrijk geen immigratie meer nodig had.

“De gemeenschappen in Frankrijk raken steeds meer in conflict met elkaar en het wordt steeds gewelddadiger”, aldus Collomb, die het met de interviewer eens is dat een vorm van maatschappelijke ontwrichting zoals tweedeling of afscheiding een belangrijk punt van zorg was.

“Hoeveel tijd hebben we nog voor het te laat is” vroeg de interviewer aan Collomb, waarop hij antwoordde: “Ik wil geen angst creëren, maar ik denk dat er nog maar weinig tijd over is…..Het is moeilijk in te schatten, maar ik zou zeggen dat de situatie binnen vijf jaar onomkeerbaar kan worden. Ja, we hebben vijf, zes jaar om het ergste te voorkomen.

In december werden talrijke Franse generaals getroffen met disciplinaire maatregelen na de ondertekening van een open brief waarin president Macron werd beschuldigd van “verraad” omdat Frankrijk zich had verbonden aan het VN-migratiepact.

Frankrijk is de afgelopen maanden getroffen door massale protesten en rellen met gele vesten, deels als reactie op het immigratiebeleid van Macron.

Uit een recente enquête van de Jean-Jaurès Foundation uit Frankrijk bleek dat een kwart van de burgers gelooft dat “elites” massale migratie gebruiken om autochtone Europeanen te “vervangen”.

In het eerste deel van zijn toespraak schetste Zemmour waarom de elite aandringt op massale immigratie – omdat de autochtone bevolking niet langer bereid is om elk jaar minderwaardig werk te doen en hun levensstandaard te zien dalen, waardoor er behoefte ontstaat aan de import van een nieuwe dienende klasse uit Afrika en het Midden-Oosten.

Zemmour beschreef massa-immigratie als een “invasie” en zei dat de autochtone bevolking, in plaats van dat migranten zich integreren, omgekeerd assimileert met de islamitische cultuur of helemaal weggaat.

Bron:

AUTHOR: AREAS OF FRANCE NOW UNDER DE FACTO SHARIA LAW

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

8 Comments on Auteur: We leven niet langer in Frankrijk – delen van het land staan feitelijk onder Sharia-controle

 1. Bokser van de gele hesjes is veroordeeld tot 30 maanden cel.
  We wachten nog steeds op het oppakken van de politie bokser.
  En Macron heeft zijn ogen nog steeds dicht en treedt niet af.

  Like

 2. Geen geld meer voor woningbouw en ga zo maar door, maar altijd onbeperkt geld om de bevolking te onderdrukken.

  Like

 3. Frankrijk bestaat niet meer. Leger, politie, gendarmerie, burger politie, buitenlands gendarmerie worden losgelaten, iedere week op eigen bevolking, de gele vesten. Macron moet weg, moslims en afrikanen moeten massaal gedeporteerd worden om te redden wat er nog te redden valt.

  Maar eers”: Macron eruit, uit EU, en franc terug

  Like

 4. Binnen een periode van 5 jaar dus een burgeroorlog in Frankrijk én aanpalende gebieden bij een ongewijzigd beleid.
  De situatie in Frankrijk lijkt verdacht veel op de toestanden in andere West-Europese landen,
  misschien in wat mindere mate maar ruim voldoende om ons zorgen te maken over onze toekomst.

  De moslimenclaves krijgen steeds meer invloed en macht, geholpen door onze politieke elite die een agenda hanteren van wegkijken, bagatelliseren en doodzwijgen via censuur en het demoniseren van de populisten die wel het gevaar zien van de volksverhuizingen sinds de jaren 70 van de vorige eeuw.

  Men zou toch mogen verwachten dat de onvrede van de autochtone bevolking zich ook laat zien in hun stemgedrag. Maar we moeten niet heel gek opkijken als na de komende verkiezingen voor het Europees Parlement de gevestigde politieke partijen hun macht gewoon blijven behouden.

  Door voortdurend het accent te leggen op de klimaatverandering wordt op slimme wijze de aandacht van het stemvee afgeleid van de echte problematiek: namelijk de dreigende islamisering van West-Europa die al in een vergevorderd stadium verkeert.

  Natuurlijk zijn er aanwijzingen dat de maat vol is in Italië en binnenkort misschien ook in Spanje. Landen die zich in de frontlinie bevinden bij de invasie vanuit het Midden-Oosten en Afrika.
  Hun vorige regeringen bestaande uit voornamelijk socialisten (collaborateurs dus) hebben verzuimd hun buitengrenzen van de EU hermetisch af te sluiten en nu zitten hun bevolkingen opgescheept met de desastreuze gevolgen van dit wanbeleid.

  Nu er in Italië een machtswisseling heeft plaatsgevonden zit men met actuele probleem hoe die honderdduizenden al of niet uitgeprocedeerde asielzoekers het land weer uit te krijgen.
  Als Macron zou aftreden zit men in Frankrijk met exact hetzelfde probleem: de moslimenclaves zijn al gevestigd en de haatkazernes bemand door radicale imams en de baarmoeder doet de rest, want het zijn tenslotte voor het merendeel Franse staatsburgers mét stemrecht.

  Mocht er ooit een burgeroorlog uitbreken dan zullen de allereerste schoten worden gelost door de linkse activisten als b.v. de populisten te veel absolute macht zouden verwerven via de stembus. De moslims zullen in eerste instantie aan de zijkant toekijken onder het motto; laten die ongelovigen elkaar maar afmaken en pas op juiste moment zullen zij alsnog partij kiezen om hun positie te kunnen versterken op wat voor manier dan ook.

  Gewapenderhand of als ‘vredesstichter’ in ruil voor het invoeren van hun eigen Islamitische wetgeving: de sharia.
  De sharia-controle bevindt zich pas in het beginstadium en wordt t.z.t. ook ingevoerd in Nederland te beginnen in Den Haag, Amsterdam en Rotterdam. Met volledige medewerking van GroenLinks, DENK, PvdA en uiteindelijk in het ‘landsbelang om grote maatschappelijke onrust te voorkomen’ ook door het CDA, VVD en D66.

  Of Geert Wilders moet daar nog een stokje voor kunnen steken, maar dat zou in dit specifieke geval een flinke knuppel moeten zijn want zachte heelmeesters maken stinkende wonden.

  Zeker als het gaat om de religieuze baardmannen in Mekka met hun duistere plannen voor de algehele islamisering van Europa.

  Like

 5. CurvedAir // februari 14, 2019 om 17:21 //

  Het is maar zeer de vraag, Horatius, of de ‘populisten’ wel voldoende stemmen krijgen via de stembus. Bedenk dat Pim Fortuyn wel erg verdacht ‘op tijd’ van het leven beroofd werd.

  Buiten dat is het maar de vraag in hoeverre er al dan niet met de verkiezingen gefraudeerd is: bij de laatste parlementsverkiezingen kreeg de VVD wel verdacht veel stemmen ondanks alle afkeurende geluiden uit het land.

  Like

 6. @CurvedAir,
  Fraude bij de verkiezingen kunnen we zeker niet uitsluiten want de politieke elite zal er alles aan doen om hun macht te kunnen behouden.
  En om het populisme (naar mijn mening het realisme) te bestrijden is volgens hun letterlijk alles geoorloofd, desnoods via het inhuren van een linkse activist om een ‘extreemrechtse’ politicus te vermoorden z.g. in het landsbelang zoals inderdaad bij Pim Fortuyn gebeurde.

  Vandaar mijn stelling dat het niet ondenkbaar is dat een eventuele burgeroorlog kan ontstaan door een politieke moord.
  De geschiedenis leert ons dat vele oorlogen werden voorafgegaan door moorden op koningen, presidenten en troonopvolgers, toen gepleegd door anarchisten nu door linkse activisten die voor niets terugdeinzen.

  Like

 7. Herinnert u zich deze nog, nog nog?

  Fort Europa

  Met de term Fort Europa verwijzen critici naar de conservatieve houding van Europese politici tegenover economische migranten en niet Europese Unie-landen in het algemeen. De term is pejoratief bedoeld en critici gebruiken hem om te verwijzen naar de strenge wetgeving omtrent migratie, alsook de strenge bewaking van grenzen. https://www.encyclo.nl/begrip/fort%20europa

  Bericht uit eind jaren ’90:

  Fort Europa sluit zuidgrenzen
  Europa heeft haar oostgrenzen onderhand flink dichtgespijkerd. De aandacht verlegt zich nu naar de zuidelijke grenzen. Met wortel en stok probeert de Europese Unie (EU) haar zuiderburen voor het Europese migratiekarretje te spannen.

  Begin maart 1998 vervoegde zich een hoge delegatie Europese ambtenaren bij hun Turkse collega’s. De ambtenaren, afkomstig uit werkgroepen die vallen onder de Europese Raad van Justitie en Binnenlandse Zaken, kwamen in Ankara een delicate kwestie bespreken: hoe kon worden voorkomen dat Koerdische vluchtelingen voet aan Europese wal zetten?

  Aanleiding voor het diplomatieke topoverleg was de komst van nog geen 2000 Iraaks-Koerdische vluchtelingen, die rond de jaarwisseling in wrakke bootjes de oversteek naar Italië maakten. Ze ontvluchtten de oorlog in Noord-Irak en Zuid-Oost-Turkije, het gebied dat te boek staat als de hogedrukpan van de internationale politiek.

  In de Europese hoofdsteden leidde de komst van de vluchtelingen tot paniekerige taferelen. In Duitsland, Oostenrijk en Nederland werden de grenstroepen gemobiliseerd en werd gedreigd de grenzen dicht te gooien. Het kersverse Schengen-lid Italië kreeg zware kritiek omdat het zijn buitengrenzen niet goed zou bewaken. In diplomatieke en minder diplomatieke bewoordingen jutten de Schengen-partners elkaar op om de zware beproeving die het oude continent te wachten stond, tot een goed einde te brengen.

  Bron: https://www.doorbraak.eu/gebladerte/10532f32.htm

  What the f#ck happened?

  Like

 8. De voorspelling komt dus uit…de buitenlanders worden hier de baas…niet alleen in Nederland maar ze pikken heel Europa in…en wee je gebeente als je er iets van zegt…waar kunnen wij nog naartoe als heel Europa van ons is afgepakt?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s