Nieuw

Afschaffing van de centrale bank: Salvini maakt machtige vijanden

De Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken, Matteo Salvini, pakt de financiële oligarchie aan. Hij roept op tot de liquidatie van de Italiaanse centrale bank en de opsluiting van de “fraudeurs”.

Sinds de oprichting van de centrale banken heeft de financiële oligarchie toegang tot de nationale valuta’s en een krachtig controle-instrument in handen. De strijd tegen de financiële elites kan fataal zijn (zoals de moord op de Amerikaanse president John F. Kennedy, die overheidsbiljetten heeft uitgegeven en van de Fed zijn vijand heeft gemaakt, laat zien). Maar dat lijkt de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken niet te storen.

Matteo Salvini, hoofd van de migratiekritische Legapartij, zei in de Financial Times dat de Banco d’Italia en Consob, de beurstoezichthouder van het land, “tot nul moet worden teruggebracht, meer dan één of twee mensen wisselen, tot nul moeten worden gereduceerd,” of met andere woorden: geëlimineerd. En hij eist dat “oplichters” die Italiaanse spaarders verliezen hebben toegebracht “lange tijd in de gevangenis moeten belanden”.

Salvini wil punten scoren bij de kiezers en bij de Europese verkiezingen zijn coalitiepartner, de “Vijfsterrenbeweging”, achter zich laten. De verkiezing wordt ook gezien als een stemmingstest voor de nationale peilingen. Mocht de Lega aanzienlijk groeien, dan zou Salvini ook kunnen proberen om in de nabije toekomst nieuwe verkiezingen te zoeken en zo het ambt van premier op te eisen.

Maar als hij nu de financiële oligarchie aanpakt, treft hij een machtige vijand. Een vijand, die aan het langste eind trekt en ervoor kan zorgen dat hij zijn doel niet bereikt. En wellicht overkomt hem ook een “ongeluk”…

Door Marco Maier

Bron:

Abschaffung der Zentralbank: Salvini macht sich mächtige Feinde

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.130 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10078 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

6 Comments on Afschaffing van de centrale bank: Salvini maakt machtige vijanden

 1. Hij speelt inderdaad hoog spel, mannen met echte ballen zijn zo zeldzaam geworden.
  Mocht de beste man vermoord worden dan breekt echter wel de pleuris uit in Italië.

  Like

 2. huizeken1 // februari 13, 2019 om 11:07 //

  Salvini kan Rothschild met zijn wereldbank buiten stampen en geld lenen bij Poetin zoals zoals Orban gedaan heeft met die bende oplichters die zo al de landen onder de knoet hoeden.

  Like

 3. Zeggen en doen zijn twee verschillende dingen.

  Like

 4. Gladiator // februari 13, 2019 om 17:56 //

  @Dirk,

  Beste,

  Daar heeft u natuurlijk volkomen gelijk in maar hoog spel spelen, en laat ons nu toch wel ff eerlijk zijn, hoog spel speelt deze man dus absoluut, dat doe je niet als je er de ballen niet van snapt of meent!!!!

  Heb lange tijd mijn twijfels gehad over deze man en wel puur om het feit dat hij een politicus is, en ik zal ook blijven twijfelen aan elke politicus, echter dat is meer de schuld van het tuig dat zich overal maar politicus noemt en eigenlijk niets meer is dan een onderkruipsel van de elite!!!

  Deze man begint echter goed door een porseleinkast te lopen als een olifant, wat overigens ook nodig is wil men “opruimen en VERVANGEN”!!

  Met name het “vluchtelingenvraagstuk” wordt door hem toch echt en daadwerkelijk ANDERS aangepakt dan dat zooitje smerig tuig wat hier politicus speelt!!

  Vooralsnog is het absoluut MIJN man geworden en met Orban is dit toch wel erg veranderend in de EU!!!

  Hou mijn hart vast als met een van beiden daadwerkelijk iets zou gebeuren want dan is de beer los, dat verzeker ik u!!

  Gegroet,

  Gladiator

  Like

 5. @Gladiator, zo denk ik er ook over

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s