Nieuw

74-jarige moet woning verlaten – Ruimte nodig voor asielzoekers

Dit nieuws veroorzaakt in de Duitse gemeenschap Neckartailfingen voor afschuw en hoofdschudden: Een 74-jarige man zijn huurcontract wordt nu beëindigd. De reden: asielzoekers worden nu ondergebracht in het appartement! De zaak uit de deelstaat Baden-Württemberg, die gezamenlijk wordt geregeerd door de Groenen en de CDU, doet veel stof opwaaien.

“Ik heb veel geld en werk in het appartement gestoken. Ik heb het zelf van de grond af gerenoveerd”, vertelde de 74-jarige verontwaardigde Nürtinger Zeitung. Na twee tussenwervelschijfoperaties durft hij niet meer te verhuizen.

Burgemeester: “Moet meer vluchtelingen opnemen”.
Het 150 vierkante meter grote appartement, dat volgens het Duitse weekblad “Junge Freiheit” door de gemeente wordt verhuurd, wordt door de betrokkene samen met zijn partner bewoond. Maar de gemeenschap moet nu per decreet asielzoekers opnemen. “We staan onder druk en moeten meer vluchtelingen opnemen. Er is geen enkele manier meer om te zeggen dat we ze niet meer onderbrengen”, legt Gerhard Gertitschke, de niet-partij gebonden burgemeester, uit.

In het grotere appartement van de 74-jarige was er voldoende ruimte voor de “mensen die onderdak zoeken”. De beslissing om het appartement beschikbaar te stellen voor de huisvesting van asielzoekers werd genomen door de gemeenteraad, volgens de “Nürtinger Zeitung”. Bovendien had de gepensioneerde hulp gekregen bij verhuizing door medewerkers van de bouwwerf.

Woonde 24 jaar in het appartement
Het slachtoffer zou in totaal 24 jaar in het geliefde appartement hebben gewoond. Hij was sterk betrokken bij de gemeenschap, was zeer bekend. De voormalige graficus was ook de vader van drie kunstenaars. Pikant: Volgens “Junger Freiheit” was hij in 2015 ook actief in de Asylum Working Group.

Bron:

Asylanten sollen einziehen: 74-Jähriger muss Wohnung verlassen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.168 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

14 Comments on 74-jarige moet woning verlaten – Ruimte nodig voor asielzoekers

 1. “Pikant: Laut „Junger Freiheit“ soll er 2015 auch im Arbeitskreis Asyl tätig gewesen sein.”

  BAF! In your face ouwe … ophoeren uit dat appartement van je, je hebt er zelf aan meegewerkt.

  Liked by 3 people

 2. Sneu, maar dat komt ervan als je eerst met dat zooitje werkt
  Maar hoe kan je zomaar je appartement uit worden gezet?
  Zal wel weer met geld te maken hebben , dat hij oprot geld krijgt en dan huilie doen
  Het is idd grote ruimte maar als je altijd netjes huur hebt betaald dan komen stel lui in je huis om het hele appartement te slopen, dat kunnen ze goed

  Liked by 2 people

 3. Woon ook in een te groot huis en al 44 jaar maar als ik er uit moet onder dwang,
  BRAND ER IN EN TOT DE GROND TOE.

  Liked by 5 people

 4. Ik krijg steeds meer hekel aan die gelukzoekers

  Liked by 1 persoon

 5. Dit is alleen maar gerechtigheid. Hier in Nederland staan mensen bij treinstations met spandoeken ‘vluchtelingen welkom’ en als die vluchtelingen er dan zijn gaan zij terug naar de besloten veiligheid van hun huisje en laten de Nederlandse samenleving vervolgens voor de ellende opdraaien. Hier draaien de veroorzakers van de ellende er zelf voor op en zo zou het hier eigenlijk ook moeten zijn. Wil jij hier vluchtelingen opvangen? Prima, moet je doen maar hou mij er lekker buiten en zet ze zelf op je eigen zolder of in je tuinhuisje neer.

  Liked by 2 people

 6. Schijnt dat het een contract was voor beperkte tijdsduur, en dat iedere keer verlengd werd.
  Maar dat de gemeente zo asociaal en simpelweg schofterrig is die man eruit te gooien is onbegrijpelijk! Hitler weer terug? Ik had de fik erin gejaagd, absoluut!

  Maar die afrikaners zullen het binnen een half jaar uitgewoond hebben, overlast veroorzaken, en huur niet betalen; en zeker nooit werken!

  Hadden ze geen boomhut voor die gasten?

  Like

 7. VAN HERPE ANNIETA // februari 14, 2019 om 17:01 //

  ja ik heb het in mijn geboortedorp, hier in t vaderland moeten ondergaan. Jaren meegewerkt en ouders beiden generaties van het dorp maar ik moest t schoolhuis uit voor een totaal nieuwbouw van de Merelbeekse Sociale Woningbouw ……..En toppunt ik zou zelfs na jaren geduld (intrekken bij ouders was zelf het voorstel met 2 zonen en als alleenstaande ouder) een flatje ervan mogen kiezen. Vijf jaar later was de bouw nog niet voltooid !!!!maar ik moest eruit en heb zelfs advocaat moeten werkstellig maken en betalen om mijn rechten te handhaven.

  Like

 8. Deze man zal blij zijn met die asielzoekers… 😦

  Like

 9. Pikant: Vaarwel rotzak.
  U bewijst de regering als nuttige idioot een grote dienst.
  Dat is kunstmatige natuurlijke selectie.

  Like

 10. Dit toont dat nazi’s/Stasi’s nog steeds aan de macht zijn. Als dit geen nationale schande is, wat is het dan wel??????? En typisch, weer die linkse rothonden…

  Like

 11. KNETTERGEK // mei 4, 2019 om 13:38 //

  Pierre met nazi’s hadden we deze problemen niet, het is jammer dat de oorlog geen langer duurde, dan was de geschiedenis heel was rooskleuriger geweest.

  Liked by 1 persoon

 12. KNETTERGEK // mei 4, 2019 om 13:39 //

  1 jaar langer duurde

  Like

 13. gerard // mei 6, 2019 om 20:03 //

  ze zijn weer een oorlog uit aan het lokken alle landen doen daar aan mee ook links en TV progr erg maar waar en wie zijn de dupe het klootjes volk wij dus schande

  Like

 14. Willem // mei 8, 2019 om 18:13 //

  Dat is Asociaal. Ok. Het huis is te groot 150m2? Aan 50m2 heb je ook al meer dan genoeg met zn 2 Laat ze tot hun dood daar nog even wonen!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s