Nieuw

Verzameling van studies over migranten en moslims – incest en de gevolgen daarvan

De zaak van Familie G. vertegenwoordigt veel allochtone ouders. Aangezien huwelijken tussen bloedverwanten wijdverspreid zijn in Turkije en Arabische landen, zijn er vaak opvallende mentale handicaps en metabole ziekten onder hen, evenals ziekten van het centrale zenuwstelsel veroorzaakt door aandoeningen van individuele genen. Niet inbegrepen is echter, zoals vaak wordt aangenomen, het syndroom van Down.

Het aantal niet-schoolse kinderen in Berlijn neemt toe. Alleen al in Kreuzberg is een derde van de vijf- en zesjarigen nog niet klaar voor de eerste klas. Vooral kinderen met een migratieachtergrond hebben tekorten. Toch zijn ze getraind. Yassin* stelt alles in het werk. Hij bijt zijn onderlip, zijn hand grijpt het potlood vast. Dan probeert hij de twee stippen op het papier met een lijn te verbinden. Hij krabbelt naar rechts, dan naar links. Hij kan het gewoon niet halen. Maar na de zomervakantie moet Yassin naar school.

Immigrantenkinderen hebben acht keer vaker tuberculose dan Duitse kinderen. Bepaalde meelsoorten, maar ook de totale verduistering, leiden tot een vitamine D-tekort. Ramadan bevordert overgewicht. Als de ouders bij de nakomelingen bij de dokter zitten, vragen ze snel: “Kan dit geopereerd worden?

Volgens de Frankfurtse hoogleraar geneeskunde Hansjosef Böhles hebben immigrantenkinderen om culturele redenen speciale gezondheidsproblemen. Kinderen uit Turkije, Marokko, het Nabije en Verre Oosten lijden bijvoorbeeld aan aangeboren stofwisselingsziekten die leiden tot epilepsie of mentale retardatie, aldus de directeur van het Centrum voor Kindergeneeskunde en Jeugdgeneeskunde van het Universitair Ziekenhuis in Frankfurt am Main. De oorzaak zijn de familiehuwelijken die in deze regio’s vaak worden beoefend. De gezondheid van kinderen in Berlijn met FRIEDRICHSHAIN-KREUZBERG als voorbeeld.

“De meerderheid van de migrantenkinderen behoort tot de onderwijsachtergestelde klasse, die hun kinderen vaak niet kunnen en willen ondersteunen, en hen ook niet de emotionele hulpmiddelen kunnen en willen geven om hun sociale leven vorm te geven”.

Bron:

Sammlung von Studien über Migranten und Moslems – Inzest und seine Folgen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.132 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10078 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

5 Comments on Verzameling van studies over migranten en moslims – incest en de gevolgen daarvan

 1. antiislamnu // februari 12, 2019 om 11:32 //

  God straft meteen vieze incest plegers allemaal door dat achterlijke geloof van de pedofiel

  Like

 2. @antiislamnu // februari 12, 2019 om 11:32 //

  😉

  Like

 3. CurvedAir // februari 12, 2019 om 16:15 //

  Vooral de genoemde mentale retardatie is meer regeling dan uitzondering bij het immigranten-droesem. Dit blijkt wel uit het gebrek aan voortschrijdend inzicht: de incest leidt tot ongezond nageslacht, dus slechts een idioot gaat het dan tegen beter weten in handhaven.

  Alhoewel…Soms vraag je jezelf wel eens af hoe het met de mentale retardatie der Duitsers is, gezien de ijver waarmee men bovengenoemde genenkneedsels importeert.

  Like

 4. CurvedAir // februari 12, 2019 om 16:16 //

  Meer REGEL dan uitzondering, natuurlijk.

  Like

 5. Republikein // februari 13, 2019 om 04:42 //

  Pardon, kinderpardon.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s