Nieuw

Merkel’s opvolgster is van plan om de immigratie aan te scherpen: “We hebben onze les geleerd”

"WE MOETEN ER ALLES AAN DOEN OM TE VOORKOMEN DAT DIT NOG EEN KEER GEBEURT"

Foto: Annegret Kramp-Karrenbauer. © Bundesrat | Henning Schacht

Angela Merkel’s opvolgster Annegret Kramp-Karrenbauer draait nu in feite het immigratiebeleid van de CDU om. Zij zal de instroom inkrimpen, schrijft Deutsche Welle.

Annegret Kramp-Karrenbauer, die Angela Merkel in december opvolgde als de partijleidster van de Duitse Christen-Democraten, de CDU, en ook op de nominatie staat voor de volgende kanselier van het land, wil nu het immigratiebeleid van het land verscherpen.

Het beleid dat Merkel heeft gevoerd en dat de deuren van Duitsland heeft geopend voor honderdduizenden overzeese immigranten met als gevolg de asieltsunami in 2015, mag absoluut nooit meer gebeuren.

Integendeel, de partij zou nu direct tegen een dergelijk beleid optreden.

Daarnaast wil de nieuwe partijleidster een “alomvattende en definitieve monitoring van de immigratie” invoeren. Het idee is om een soort waarschuwingssysteem op te bouwen dat waarschuwt als er een nieuwe zogeheten vluchtelingengolf naar Europa op komst is, schrijft de Duitse krant.

Tegelijkertijd wijst de CDU-leider erop dat zij opkomt voor het asielrecht, dat sinds de Tweede Wereldoorlog in de Duitse grondwet is vastgelegd. Maar degenen die misbruik maken van het asielrecht moeten een “duidelijk signaal” krijgen, zegt ze. en wijst erop dat Duitsland een rechtsstaat is die zich niet laat uitbuiten.

Volgens Annegret Kramp-Karrenbauer moeten asielaanvragen aan de buitengrenzen van de EU worden behandeld, zal de EU-grenspolitie Frontex 10.000 nieuwe politieagenten krijgen, zal Duitsland zijn eigen grenscontrole behouden en zal de Duitse politie ook meer bevoegdheden hebben om op te treden tegen illegale immigranten.

Dit is het nieuwe immigratiebeleid van CDU.

Bron:

Angela Merkel’s successor seeks tougher line on immigration

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.132 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7754 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

9 Comments on Merkel’s opvolgster is van plan om de immigratie aan te scherpen: “We hebben onze les geleerd”

 1. En ook dit zal weinig helpen.
  Totale remigratie is het enige wat werkelijk helpt.

  Liked by 2 people

 2. Gelul voor de bühne. Na de EU verkiezingen gaan de sluizen weer wagenwijd open.

  Liked by 3 people

 3. Ondertussen is er gebeurd en gedaan wat er gedaan moest worden.
  Idd bühne gelul Hans.
  Politiek is zo doorzichtig geworden.

  Liked by 1 persoon

 4. Ik heb niks toe te voegen aan de twee voorgaande reacties .@EUverkiezingen

  Like

 5. Het klinkt allemaal erg mooi wat deze beoogde opvolgster van Angela Merkel het Duitse volk belooft maar nu de praktijk nog.

  Wat houdt het ‘duidelijke signaal’ in voor degenen die misbruik maken van het asielrecht en wat is daar de letterlijke definitie van?
  Dan zal men dus uitdrukkelijk verschil moeten maken tussen economische vluchtelingen en echte vluchtelingen en dan komt men automatisch in conflict met de Mensenrechten en Vluchtelingenverdragen die door de linkse politieke elite al vele decennia lang ruim worden misbruikt om letterlijk iedereen hier toegang te kunnen verschaffen.

  Economische vluchtelingen moeten worden beschouwd als profiteurs en echte vluchtelingen moeten worden opgevangen binnen de eigen regio om ongewenste volksverhuizingen naar Europa te voorkomen.
  De buitengrenzen van Europa zijn zo lek als een mandje en de NGO’s worden nog steeds beschouwd als humanitaire organisaties terwijl ze nauw samenwerken met de mensensmokkelaars die letterlijk over lijken gaan om hun praktijken voort te kunnen zetten.

  De EU-grenspolitie Frontex heeft tot dusverre alleen maar gefunctioneerd als een soort pendeldienst om de vluchtelingen op zee op te pikken en ze vervolgens af te leveren in Europese havens i.p.v. ze weer te retourneren op de kust van Noord-Afrika.

  Die omschakeling zien wij nog niet gebeuren ondanks de mooie woorden van Kramp-Karrenbauer, want die wrakke bootjes zijn wel voornamelijk gevuld met jonge mannen maar ook altijd met enkele hoogzwangere vrouwen en gillende kinderen, dus wordt het toch weer een enkele reis richting Europa.

  Inderdaad, mooie woorden voor het Duitse stemvee om aan de macht te kunnen blijven en in feite het huidige vluchtelingenbeleid voort te kunnen zetten onder de leuze; ‘menselijkheid is de ziel van Europa.’

  Laten ze eerst maar eens beginnen met het daadwerkelijk uitzetten van de uitgeprocedeerde asielzoekers, het drastisch inkorten van de eindeloze asielprocedures en desnoods een herziening van de Duitse Grondwet die volledig gebaseerd is op het Duitse oorlogsverleden en de Wiedergutmachung.

  Liked by 2 people

 6. Verkiezingen in aantocht? Het lijkt pinokkio kutte wel.

  Liked by 1 persoon

 7. “We hebben onze les geleerd”
  Ik geloof je niet!

  Like

 8. Ze gaat er van uit dat klootjes volk kan je alles wijs maken het is die zeug merkel gelukt dus waar om nu ook niet.

  Like

 9. mosterd na de maaltijd

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s