Nieuw

Jihadhoer Ans Boersma wist dat ex bij terreurcel zat

Ans Boersma screenshot YT

Hij klom hogerop na een aanslag waarbij 200 doden vielen, belde met hooggeplaatste Al Nusra-leiders en werd afgetapt, maar was vernuftig genoeg om de tv harder te zetten als de gesprekken te ’spannend’ werden. Justitie schetst dinsdag een beeld van een wolf in schaapskleren van ’Balie-Syriër’ Abdelaziz al-H., de ex van correspondente Ans Boersma.

Hij zou zelfs zijn aangesteld als de ’Emir van Raqqa’, toen het Nusra-front daar de baas was. Al-H. , zelf niet aanwezig in de rechtszaal, wordt officieel verdacht van banden met de Syrische tak van Al-Qaida.

Telegraaf >>

Zie ook:

Jihadhoer Ans Boersma klaagt de Nederlandse staat aan

Jihadhoer Ans Boersma hielp een Al-Qaeda terrorist aan valse papieren om hier aanslagen te plegen – en de overheid gaf hem een verblijfsvergunning

Journaliste van het Financieel Dagblad neukte met Al-Qaeda

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

1 Comment on Jihadhoer Ans Boersma wist dat ex bij terreurcel zat

  1. Enkeltje richting Syrië moet voldoende zijn voor deze vuile landverraadster.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s