Nieuw

Italië: De anti-invasie partijen winnen met 92% in Abruzzo – verpletteren de ras-verraders

Een coalitie van partijen die als gemeenschappelijk thema hebben dat zij zich verzetten tegen de invasie van Italië en Europa door de Derde Wereld, heeft gisteren de linkse partij van Italië, bij de zeer belangrijke regionale verkiezingen in Abruzzo, verpulverd en meer dan 92 procent van de stemmen gehaald tegen 7,9 procent voor de ras-verraders.

Het resultaat in Abruzzo, de centrale Italiaanse staat ten oosten van Rome, werd beschouwd als een barometer in Italië voor de komende Europese parlementsverkiezingen in dat land en als een populariteitstest voor de regerende centrum-rechtse alliantie.

Opvallend was het resultaat voor de Italiaanse vice-premier Matteo Salvini’s Legapartij van de Italiaanse minister-president, die nu de onbetwiste dominante kracht in de Italiaanse politiek is geworden.

De volledige uitslag van de staatsverkiezingen in Abruzzo was als volgt:

– Lega 27,3% (de partij deed in 2014 bij de verkiezingen in Abruzzo niet mee).

– M5’s: 19,4 % (22,36 % in 2014. De Vijfsterrenbeweging is momenteel de formele coalitiepartner van de Legapartij in de Italiaanse regering).

– Forza Italia 10,7% (16,67% in 2014. De partij van de voormalige Italiaanse premier Silvio Berlusconi);

– FDI 7% (2,9% in 2014. De “Fratelli d’Italia”, oftewel de broeders van Italië, de formele erfgenaam van de Italiaanse sociale beweging (opgericht in 1946 door aanhangers van Benito Mussolini en de opvolger van de Nationale Alliantie);

– PD: 7,9 % (25,5 % in 2014. De Democratische Partij is de grootste pro-derde-wereld invasiepartij van Italië en was de partij van voormalig premier Matteo Renzi).

De Lega, Forza Italia en de FDI zaten in een formele alliantie bij de regionale verkiezingen in de Abruzzo, en samen namen ze bijna 46 procent van de stemmen voor hun rekening.

Bovendien won hun kandidaat-een FDI-man, Marco Marsilio, de verkiezing voor het president van de regio Abruzzo met 50 procent van de stemmen. De kandidaat van uiterst links, Giovanni Legnini, kreeg 31,28 procent, gevolgd door Sara Marcozzi van de Five Sterren beweging met 20,20%.

De regionale stemming geeft aan dat Salvini’s alliantie met de Vijf Sterren mogelijk ten einde komt, omdat de nieuw opkomende alliantie met de FN en de FD genoeg zou kunnen zijn om hem ertoe te brengen een ‘solo’-run te maken bij de volgende verkiezing.

Daarnaast wordt de verkiezing in de Abruzzo gezien als een bevestiging dat de Italiaanse populisten het goed zullen doen bij de aankomende verkiezingen voor het Europees parlement. Dit zal naar verwachting ook het geval zijn in het grootste deel van Oost-Europa. Samen met populistische partijen in west Europa zou dit ook voor een belangrijke anti-invasie groep kunnen zorgen in het Europese parlement voor de eerste keer sinds de oprichting van deze verradersclub.

De Franse Marine le Pen, leider van de Rassemblement National verloor geen tijd om haar gelukwensen uit te spreken over het resultaat in de Abruzzo. “Het spectaculaire resultaat van de kandidaat van de Liga in de Abruzzen toont aan dat de Italianen het beleid van onze bondgenoten steunen. Bravo Matteo”, zei ze.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.132 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10078 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

3 Comments on Italië: De anti-invasie partijen winnen met 92% in Abruzzo – verpletteren de ras-verraders

 1. Arthur Schop // februari 12, 2019 om 19:00 //

  Heerlijk, terug eens goed nieuws!

  Liked by 1 persoon

 2. huizeken1 // februari 12, 2019 om 22:09 //

  het word met de dag beter.maar wanneer gaan hier de ogen open als het te laat is denk ik

  Liked by 1 persoon

 3. Prachtig nieuws…nu hier nog…

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s