Nieuw

Holy Minority Day: Holocaustianity, Hysteria and the Hotel of Hate

It’s Holocaust Memorial Day (HMD) as I write, so here’s an interesting question: Did you hear about the hate-criminal who was caught urinating on a monument at Auschwitz?

Probably you didn’t, because the story wasn’t suitable for anti-White, anti-European, anti-Christian propaganda. Quite the opposite. The hate-criminal in question was Jewish, a “19-year-old Israeli” called “Zeev K” (Ze’ev is a common Ashkenazi name in Israel). According to the Jewish Telegraph Agency (JTA), he was “detained” and “questioned for several hours” in March 2018 after he was “caught urinating on … a monument located near the ruins of the crematoria” at the infamous “Nazi death camp.”

The Unz Review >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (566 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s