Nieuw

Franse intellectueel Zemmour: Elites organiseerden een “invasie” van migranten zodat ze een “dienarenklasse” konden importeren

EUROPEANEN MOESTEN WORDEN VERVANGEN OMDAT ZE NIET LANGER BEREID ZIJN OM VOOR EEN LAAG LOON SLAAFSE TAKEN UIT TE VOEREN

© Aryan Graphics Designs AGD

De Franse intellectueel Eric Zemmour zegt dat de elite via massale immigratie een “invasie” van Europa organiseerde, voornamelijk omdat ze een “dienarenklasse” wilde importeren ter vervanging van Europeanen die niet langer bereid zijn om hun slaafse taken uit te voeren.

Tijdens een recente toespraak schetste de commentator en auteur de belangrijkste redenen waarom het establishment de massale immigratie in de afgelopen vijf jaar via de vluchtelingentsunami gigantisch heeft doen laten toenemen.

“Vandaag de dag is de economische organisatie van de wereld afhankelijk van grote steden, grote metropolen waar de winnaars van het globalisme wonen. En deze winnaars van het globalisme, die verbonden zijn met de wereld, hebben dienaren nodig. Voilà: ze hebben bedienden nodig om de sushi te leveren, om ze pizza’s te brengen, om hun kinderen te babysitten, om in de restaurants te werken, om overal in de grote steden te werken.

En de dienaren, weet u, de oude Europese volkeren: Frans, Engels, die willen dat niet. Ze willen dat niet; ze besluiten dat ze geen zin hebben om in dit beroep te werken, ze vinden dat ze niet genoeg betaald krijgen en ga zo maar door. Daarom is er de laatste twintig jaar een georganiseerde actie geweest om die oorspronkelijke volkeren, die niet het werk willen doen waarvoor ze gevraagd worden, van zich af te schudden en hen te vervangen”.

Zemmour zei dat het westen momenteel in een “burgeroorlog” verwikkeld is, veroorzaakt door de elitaire “invasie”, dat wil zeggen massale migratie en dat de honderden miljoenen overwegend Afrikaanse migranten die in de komende 30 jaar Europa binnenkomen een “ongehoorde demografische kanteling” zullen veroorzaken.

“We hebben elites die de invasie organiseren”, benadrukte de auteur en voegde eraan toe dat globalisten individuele mensen behandelen alsof ze geen wortels hebben.

“De christelijke universaliteit is volledig corrupt geworden, door een universalisme dat krankzinnig is geworden, dat denkt dat ieder mens een individu zonder wortels is, en dat de mensheid heeft gereduceerd tot de hoedanigheid van consument. Hij kan dus uit elke cultuur van elk ras, van elke oorsprong komen; het maakt niet uit, zolang hij Nike consumeert. Voilà. Dit is het universalisme van de consument”, aldus de intellectueel.

Zemmour heeft er ook op gewezen dat nieuwe migranten zich niet assimileren met de culturen van de Europese landen, maar omgekeerd, dat de Europeanen zich assimileren met de binnenvallende cultuur of gewoonweg weggaan.

“Dat wil zeggen dat de assimilatie omgekeerd gebeurt. Dit is dus wat ik het tweede deel noem. Met wat ik bedoel de kolonisatie. Vanaf een bepaald punt heb je in de buurten, wijken, in de steden een beschavingskanteling, wat door de cijfers volledig natuurlijk gebeurt. Beginnend op een bepaald punt assimileer je je met de meer talrijkere, sterkere groep, of anders ga je weg”.

Dit wordt in een recent artikel onderstreept dat Fenix onlangs heeft gepubliceerd, waarin wordt beschreven hoe vaders, om seksuele intimidatie door mannelijke moslimmigranten in de straten van Wenen te voorkomen, hun dochters aanmoedigen om islamitische hoofddoeken te dragen.

Islamisering van Wenen: Zonder hoofddoek zijn vrouwen jachtgedierte voor moslimmannen

Zoals we eerder hebben uitgelegd, is de Gele Hesjes-beweging in Frankrijk deels een verzet tegen de massale immigratie en de lagere middenklasse en arbeidersklasse die weigeren hun leven als loonslavenklasse voor de elite te leven.

Bron:

FRENCH INTELLECTUAL ZEMMOUR: ELITES ORGANIZED MIGRANT “INVASION” SO THEY COULD IMPORT SERVANT CLASS

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.131 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7754 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Franse intellectueel Zemmour: Elites organiseerden een “invasie” van migranten zodat ze een “dienarenklasse” konden importeren

 1. CurvedAir // februari 12, 2019 om 22:04 //

  Wellicht moet Eric Zemmour zijn theorie toch wat bijspijkeren, want de woestijnglibbers en negers díe de afgelopen decennia de grenzen van West-Europa overschreden hebben zijn dom, onwillig, lui en onbetrouwbaar. In feite zijn ze dus ongeschikt voor werk en willen ze ook slechts vegeteren.

  Als ze al geschikt zijn voor bepaalde arbeid, dan kan ditzelfde werk beter, goedkoper en veel sneller door machines verricht worden.

  Als dit de opzet van de hebzuchtige elite was, dan is deze mislukt: het kostenplaatje is slechts enorm gestegen, wat er in de praktijk op neer komt dat de staatsschulden gestegen zijn. Nederland staat hierbij in de top vijf.

  Like

 2. tim pietersen // februari 13, 2019 om 00:41 //

  @ (((curvedair))) zemmour heeft gedeeltelijk gelijk

  ja het (((koudenhove jaklergi plan))) gata uit van een dienarenklasse (geimporteerd of gemixed) maar wel met een duidelijk raciale component (hij spreekt over de bruine massa)

  de (((elite))) geeft niet om staatsschuld of om landen maar het zijn globalisten

  Like

 3. CurvedAir // februari 13, 2019 om 09:37 //

  @Tim Pietersen:

  Het Coudenhove-Kalergi plan is een nogal trieste variant op het streven naar een zuiver en gezond ras zoals de Nazi’s dat bekokstoofd hadden. De reden had ik al aangegeven: de bruine rassen zijn dom, lui, onwillig en onbetrouwbaar. Het blanke ras zal in opstand komen als men deze wil omvormen tot een dienarenklasse. De oplossing is dus om deze laatsten spaarzaam in te zetten, en werk zoveel mogelijk te automatiseren.

  Dit laatste impliceert – met name ook vanwege de industriële revolutie – dat men toe kan met een kleinere bevolking, terwijl men de afgelopen decennia juist het omgekeerde gedaan heeft. Kafkaesk: in het verziekte en overvolle Nederland betaalt men nog steeds Kinderbijslag, wat relatief gezien voor het grootste deel bij de ingestroomde barbaren terecht komt.

  De elite wil de staatsschuld niet te ver laten oplopen en dit bereikt men door ander andere belasting- en accijnsverhogingen. Beide zijn met ingang van dit jaar verhoogd, ondanks de wat aandoenlijke verhalen dat het beter gaat met de economie. Deze laatste wordt weer beschadigd: indien er een grotere geldstroom van de burgerij naar de overheid vloeit, betekent dat immers dat ditzelfde geld niet in de economie vloeit, althans wordt de geldstroom wat diffuus.

  Like

 4. koddebeier // februari 13, 2019 om 17:05 //

  Tijden zoals in de Franse Revolutie kunnen altijd terugkomen, hetgeen weleens de beste oplossing zou kunnen zijn !

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Franse intellectueel Zemmour: Elites organiseerden een “invasie” van migranten zodat ze een “dienarenklasse” konden importeren | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s