Nieuw

Frankrijk – negen kerken aangevallen in elf dagen, Nederland beveiligt moskeeën

Een Franse kerk in de gemeente Maisons-Laffitte werd in het weekend vernield en is de negende kerk geworden die in de afgelopen 11 dagen in heel Frankrijk is ontwijd.

De aanval, die gericht was tegen de rooms-katholieke Sint-Nicolaaskerk, zag de tabernakel van de kerk omvergeworpen en vernield en is niet de eerste kerk in het gebied dat de afgelopen weken werd vernield, aldus de plaatselijke prefect Jean-Jacques Brot, volgens de rapporten van Le Parisien.

De heer Brot zei over het incident: “Dit vandalisme maakt deel uit van een gevoelige en verontrustende context en ook de kerk van Saint-Nicolas de Houilles heeft vorige week drie keer schade geleden” en voegde daaraan toe: “Het is een aanval op de vrijheid van godsdienst, omdat ze de kern van het geloof aanvallen”.

Bron:

French Church Is Ninth in Eleven Days Vandalised Across the Country

Er worden geen moskeeën aangevallen in Europa, een bierflesje op een gazon is geen aanval. Er worden wel duizenden kerken, priesters, pastoors en christenen aangevallen en belaagd en priesters onthoofd in hun eigen kerk:

Sinds de door de EU georganiseerde invasie van Europa door barbaarse horden is het aantal aanvallen op kerken en priesters explosief toegenomen. Vorige maand vielen buitenlanders een Oostenrijkse kerk aan en gijzelden en verwonden 5 priesters.

Vorig jaar werd in Duitsland een Turk gearresteerd die een bomaanslag op een kerk had voorbereid en in dezelfde maand vielen ‘vluchtelingen’ een kerk in Berlijn aan. In juli vorig jaar werd in Orleans, Frankrijk, op de verjaardag van de onthoofding van pater Jacques Hameleen kerk in brand gestoken en werd er ‘allah akbar’ met graffiti op de muren gespoten. In april viel een Pakistaan een kerk in Chemnitz, Duitsland, aan.

In een zeldzaam openhartig moment berichtten Duitse media vorig jaar november dat elk jaar minstens 200 kerken beschadigd worden in de regio BeierenBovendien nemen de aanvallen op kruisen op bergtoppen ook toe in de regio. Kruisen op verschillende bergtoppen zijn omvergeworpen en vernietigd met bijlen en zagen. En zo gaat het maar door, in deze geplande aanval op het Christendom.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

5 Comments on Frankrijk – negen kerken aangevallen in elf dagen, Nederland beveiligt moskeeën

 1. De Nederlandse wet kent verschillende risico-aansprakelijkheden: BW: 6:169, ouders voor kinderen; 6:173, aansprakelijkheid voor gebrekkige roerende zaken; 6:174 aansprakelijkheid voor gebrekkige onroerende zaken; 6:179 aansprakelijkheid voor dieren; 6:171 aansprakelijkheid voor niet-ondergechikten in de WA sfeer; 6:76 aansprakelijkheid voor niet-ondergechikten in de contractuele sfeer; 6:170 werkgevers voor werknemers; het wordt tijd dat deze regering zijn verantwoording ook eens neemt en een wetsartikel introduceert dat hen zelf aansprakelijk maakt voor de schadelijke gevolgen van de import van niet-westerse allochtonen.

  Like

 2. koddebeier // februari 13, 2019 om 17:09 //

  Nederigland beveiligd moskeeën ???? Hoe debiel kan een overheid zijn ???

  Like

 3. Je begrijpt toch wel dat de religie van de vrede beschermt moet worden.

  Like

 4. De foto die hier boven is aangegeven is van IS en je moet niet vergeten wat er in Nieuw Zeeland is gebeurd en nu zelfs ook in Utrecht

  Like

 5. Zijn de Pedo’s misschien bekeert, nu ze een volk hebben wat vrijwillig hun hol de lucht in steken?
  Zogenaamde moslimssnuffelaars.
  Het blijft een vreemd volk, het religieusvolk.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s