Nieuw

Finland: massa-immigratie als potentiële nationale bedreiging geclassificeerd 

MEN LOOPT HET RISICO DAT BURGERS HET GEVOEL KRIJGEN DAT DE OVERHEID DE CONTROLE IS KWIJTGERAAKT

In Finland publiceert het ministerie van Binnenlandse Zaken om de drie jaar een nationale risicobeoordeling over mogelijke bedreigingen. In de laatste versie van een paar weken geleden werd onder andere de massale immigratie als een bedreiging genoemd.

Men heeft beoordeeld dat massale immigratie, waarbij voortdurend mensen binnenstromen die men niet op een georganiseerde manier kan ontvangen en registreren, een negatieve invloed kan hebben op de vitale functies van de Finse samenleving op het gebied van interne veiligheid en het christendom, en men het risico loopt dat burgers het gevoel krijgen dat de overheid de controle is kwijtgeraakt.

In verband met een situatie van massale immigratie kunnen buitensporig veel criminelen meekomen die de politie, speciale- diensten en wetshandhavers zullen overbelasten. Op de lange termijn bestaat het risico dat massale immigratie ook een risico vormt voor de maatschappelijke economie.

Politieke, economische en militaire druk word ook beoordeeld als zijnde een eventueel gevaar voor de vitale functies van Finland. De grootste bedreiging wordt echter volgens het verslag nog steeds gevormd door oorlog.

Bron:

Nationell riskbedömning: Nio växande hot mot Finland
Oorganiserad massinvandring klassas som potentiellt nationellt hot i Finland

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.132 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7754 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Finland: massa-immigratie als potentiële nationale bedreiging geclassificeerd 

 1. CurvedAir // februari 12, 2019 om 21:52 //

  Hier komt een vreemde discrepantie bovendrijven. Etnisch gezien verschillen Finnen niet of nauwelijks van Zweden, en toch lopen de inzichten over immigratie hemelsbreed uiteen.

  Bijzonder vreemd, ik kan er geen chocola van maken.

  Like

 2. @CurvedAir

  De Finnen hebben altijd in de clinch gelegen met de Russen en een overweldigende aanval op hun land van de communisten moeten afslaan, het collectieve geheugen zorgt ervoor dat ze niet zo naïef als die Zweden zijn. Verder weet ik uit ervaring dat de oorspronkelijke Finnen harder en aardser zijn dan die zweverige Zweden. Ook hun taal (het Samisch) is totaal verschillend van de Scandinavische talen en is een aparte stam in de taalfamilie. Kortom, de inheemse Finnen, vooral de oudere generatie, is niet te vergelijken met de Zweedse watjes. Maar eigenlijk is er geen volk te vergelijken met die Zweedse idioten.

  Liked by 1 persoon

 3. CurvedAir // februari 13, 2019 om 09:53 //

  @ Rommel.

  Met dank voor de toelichting, de geschiedenis van Finland was mij niet bekend.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s