Nieuw

Duitsland – Oorlog-achtige omstandigheden op A3 door Turks huwelijkskonvooi

MET HET AANTAL TURKEN IN DUITSLAND GROEIT OOK HUN ARROGANTIE

© Fotocollage PI-NEWS.

“Een vader en zijn twee 14- en 15-jarige dochters stierven bij een ernstig verkeersongeval op de A3 bij Neurenberg. Nog eens vijf mensen raakten ernstig gewond. Zoals een woordvoerder van de politie op vrijdagavond had aangekondigd, reed de 43-jarige zijn auto tegen het einde van een file en duwde vier voertuigen in elkaar. De verkeersopstopping werd veroorzaakt door een Turkse bruiloft-autoparade waarvan de chauffeurs door risicovolle remmende manoeuvres opzettelijk het verkeer op de snelweg tot stilstand hadden gebracht. Daarna verlieten ze hun voertuigen, dansten op de snelweg en vuurde met hun gaspistolen schoten af. De verantwoordelijke personen konden door de politie worden gearresteerd en werden nadat hun persoonsgegevens waren vastgesteld weer vrijgelaten. Zij wachten nu op een strafrechtelijke procedure wegens gevaarlijk rijgedrag en onopzettelijk doden zonder voorbedachten rade”.

Zo zou de mediaberichtgeving in de nabije toekomst kunnen luiden als de hectiek van de Turkse huwelijksfeesten in ons land niet eindelijk wordt gestopt.

Het wordt van jaar tot jaar erger

PI-NEWS rapporteerde in 2011 voor het eerst over een fenomeen dat in Duitsland nog niet eerder bestond. We hebben het hier over huwelijksauto’s van Turkse en Koerdische mensen, waarbij het wegverkeer opzettelijk tot stilstand wordt gebracht, zelfs op snelwegen. Het gaat hierbij onder meer om afschieten van gaspistolen en het afvuren van verboden pyrotechnische artikelen.

Deze attitude wordt gevoed door het besef dat ze door middel van immigratie en geboortecijfers de toekomstige meesters van dit land zullen zijn. Uit dit gevoel van superioriteit is het niet meer dan logisch om de toekomstige minderheid bij geschikte gelegenheden op een brute manier met de nieuwe werkelijkheid te confronteren.

De mate waarin dit gedrag inmiddels een sociale epidemie is geworden, wordt gedocumenteerd door de frequente meldingen die over dit onderwerp noodzakelijk zijn geworden. Bijvoorbeeld hier, hier en hier – zonder aanspraak op volledigheid.

Excessieve huwelijksfeesten een kwestie van familie-eer

Een huwelijk is van het grootste belang in de moslimcultuur. Het markeert het moment waarop de vrouw eindelijk kan beginnen met het uitvoeren van haar taak, toegewezen door Allah en Erdogan, om zoveel mogelijk kinderen in de wereld te werpen waar ze moslim zullen worden.

Het is een kwestie van familie-eer om de huwelijksceremonie zo uitgebreid en overdreven mogelijk te maken. U kunt er een indruk van krijgen door deze video te bekijken.

En zo zijn we aangeland bij de sociale kanker van onze tijd, de Turkse bruiloft-autoparades, in wiens kader de testosteron-gecontroleerde macho’s met hun pk-sterke boliden de landverovering repeteren. Dit was ook afgelopen vrijdag om 16.30 uur het geval, toen ongeveer 15 met Turkse vlaggen versierde voertuigen de complete A3 in Aschaffenburg stillegden. De autocolonne reed op de A3 bij het knooppunt Hösbach. In de omgeving van het knooppunt van de autosnelweg voerden de deelnemers risicovolle remmanoeuvres uit, reden zij aan zij, vuurden schoten af van alarmpistolen en legde het verkeer uiteindelijk tot stilstand. Daarna verlieten ze de snelweg bij het knooppunt Aschaffenburg-Ost. Een soortgelijk incident had overigens nog maar een paar dagen geleden op de A7 plaatsgevonden.

Een groot deel van de betrokken voertuigen kon door verschillende verkeerspolitiepatrouilles van Aschaffenburg en omliggende afdelingen in de stad Aschaffenburg aangehouden worden. Een zoektocht door de voertuigen bracht een alarmpistool met munitie, illegaal vuurwerk en een boksbeugel aan het licht. Dit roept de vraag op wat te doen met een messing boksbeugel, een verboden voorwerp volgens de wapenwet, op een bruiloft. Aangenomen moet worden dat de betrokkene het in principe bij zich draagt. Dergelijk gedrag helpt niet echt om de vooroordelen tegen deze bevolkingsgroep te weerleggen.

Er wordt onderzoek gedaan naar gevaarlijk rijgedrag en diverse overtredingen in het kader van de wapenwet. De gevolgen voor de betrokkenen zullen echter waarschijnlijk beperkt zijn, aangezien van elk individu de aard van zijn of haar betrokkenheid moet worden aangetoond, wat waarschijnlijk moeilijk zal blijken te zijn.

Bron:

Kriegsähnliche Zustände auf A3 durch türkischen Hochzeitskonvoi

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.132 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7754 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Duitsland – Oorlog-achtige omstandigheden op A3 door Turks huwelijkskonvooi

 1. CurvedAir // februari 12, 2019 om 20:01 //

  Elke maatregel die voldoet aan de softe westerse wetgeving zal niet meer blijken dan symptoombestrijding. Een tijdverschijnsel veroorzaakt door de migratiecrisis die zich ook in België en Nederland voordoet.

  Het enige middel is zware repressie, met vuurwapens en helikopters. Rijbewijzen afnemen, zware boetes, auto’s (vaak gehuurd) in beslag nemen en verbeurd verklaren.

  Maar de boterzachte idioten in West-Europa laten zich liever onder de voet lopen door inferieure neo-Ottomanen. Binnenkort gebeurt het weer…en opnieuw…en weer…

  Liked by 1 persoon

 2. trebor2110 // februari 12, 2019 om 20:29 //

  hoe gaat dat eigenlijk in turkije of marokko gedragen ze zich daar ook zo en doet de politie dan ook niks want traditie ??

  Like

 3. Daar wordt de politie eerst omgekocht voordat ze de straten gaan terroriseren.

  Liked by 1 persoon

 4. Terug vuren met gaspistolen. 9mm is gelukkig nog wel aan te komen met een beetje mazzel.

  Like

 5. antiislamnu // februari 13, 2019 om 11:16 //

  Compleet gestoord gedrag als dit voor hun feestvieren is dan ben je echt gestoord een normaal mens wil zo’n achterlijke vertoning niet op zijn bruiloft.
  Walgelijke honden die volgens van het geloof van de pedofiel.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s