Nieuw

Duitsland: Barbecueplezier – Afrikanen slachten geit en braden het beest comfortabel boven open vuur aan de rand van het bos

foto slechts ter illustratie

Een open vuur aan de rand van een bos niet ver van de B33 tussen Haslach en Hausach riep noopte zondagochtend tot nader onderzoek door de hulpdiensten.

De onderzoekers waren verrast door een nadere bestudering van het incident en de oorzaak van de brand. Twee mannen van 37 en 40 jaar oud hadden een eerder gedode geit gegrild bij het verbranden van afvalhout. Het West-Afrikaanse duo had eerder het hoefdier gekocht op een boerderij. Aangezien de slacht van het dier na een onderzoek niet volgens de regels heeft plaatsgevonden, hebben de ambtenaren een procedure ingeleid vanwege de overtreding van de dierenbeschermingswetgeving.

Een vertegenwoordiger van de veterinaire dienst, die vervolgens op de hoogte werd gebracht, zorgde uiteindelijk voor de restanten van de dieren.

Freie-Presse >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9780 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s