Nieuw

Palestijn verkracht en vermoordt Joods tienermeisje – naakt gevonden met doorgesneden hals en buik opengesneden

Links: Terrorist Arafat Irfaiya. Rechts: Vrijwilligster Ori Ansbacher.

Op donderdag werd een Joods tienermeisje naakt en op wrede wijze vermoord in een bos in Jeruzalem gevonden. De volgende dag was de Israëlische veiligheidsdienst in staat om een Palestijnse man op te sporen die de verkrachting en moord met terroristisch motief bekende. De man krijgt wanneer hij veroordeeld wordt een levenslange financiële steun van de Palestijnse Autoriteit, gefinancierd met onder ander hulp van de Nederlandse belastingbetalers.

Het was op donderdagavond dat de Israëlische politie naar een bosgebied in het zuidwesten van Jeruzalem werd gealarmeerd. Ter plekke werd een naakt en zwaar mishandeld lichaam van een jonge vrouw met doorgesneden hals en opengesneden buik/borst gevonden. Volgens diverse mediaverslagen uit Israël moet de vrouw ook meer dan 10 keer met een mes zijn gestoken.

De vermoorde 19-jarige Ori Ansbacher werkte als vrijwilligster in een jongerencentrum. Na het verlaten van haar werkdag besloot ze om naar een park te gaan om uit te rusten. Ze keerde nooit meer terug naar huis en de familie meldde dat Ori verdwenen was.

Volgens de Israëlische veiligheidsdienst Shin Bet vermoedde men eerst dat het een gewelddadige verkrachtingsmoord was. Nadat het onderzoek vorderde, bleek dat het een terroristische misdaad was, uitgevoerd door een Palestijn.

Op diverse Facebookpagina’s bejubelen en prijzen veel mensen met Arabische namen de wrede verkrachtingsmoord van het tienermeisje.

Nadat de veiligheidsdienst vooruitgang had geboekt in het onderzoek, was het mogelijk om vrijdagavond de vermoedelijke terrorist te lokaliseren op een plaats in de buurt van de Palestijnse hoofdstad Ramallah. Toen de militairen het gebied binnenkwamen om de terrorist te arresteren, maakten de Palestijnen hen het werk moeilijk.

Ter plaatse werd de 29-jarige Palestijn Arafat Irfayia gearresteerd op vermoedelijke gronden voor moord. Arafat heeft de misdaad bekend en men heeft hem ook via technisch bewijs aan de moord van het meisje kunnen koppelen.

Irfayia zei dat hij donderdag, gewapend met een mes, zijn huis in de stad Hebron heeft verlaten en illegaal de grens met Israël is overgestoken. Verder heeft hij erkend dat hij het onschuldige tienermeisje dat op een bankje in het bospark uitrustte heeft aangetroffen en  vervolgens de jonge vrouw verkrachtte, haar stuk sneed stuk en in het bos heeft achtergelaten.

Bij elke terroristische aanslag ziet de Palestijnse Autoriteit erop toe dat zij de terroristen en hun families steunt. Deze financiële bijdrage wordt door veel critici beschouwd als een middel om meer mensen te stimuleren voor het plegen van misdaden, zodat zij vervolgens levenslange financiële bijdragen voor hun familie kunnen ontvangen.

Bron:

Palestinier våldtog och mördade judisk tonårstjej – hittades naken med halsen avskuren och magen uppsprättad

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.131 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7754 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

10 Comments on Palestijn verkracht en vermoordt Joods tienermeisje – naakt gevonden met doorgesneden hals en buik opengesneden

 1. CurvedAir Bellair // februari 11, 2019 om 16:33 //

  Wie twijfelt er nog aan de Lombroso theorie als je de tyfussmoel van die moordzuchtige en laffe Palestijn ziet?

  Liked by 2 people

 2. Het IDF bulldozert het huis van zijn familie beslist plat deze week.
  Zonde van zo’n mooi meisje. Walgelijk.

  Liked by 1 persoon

 3. Republikein // februari 11, 2019 om 17:08 //

  Laaghangende oren zijn dikwijls een indicatie.

  Like

 4. koddebeier // februari 11, 2019 om 17:27 //

  Haagse hufters stop per direct de betaling aan de Palestijnse Autoriteit !!
  Nederland uit de EU die deze zwijnen ondersteund !!

  Liked by 1 persoon

 5. Vol ongeloof sta ik paf. Autoriteiten die zo’n beest financieel steunen. Als Nederland of EU zijnde zet je toch per direct alle steun stop met zo’n achterlijk land!

  Liked by 1 persoon

 6. Totaal geen medelijden.

  Like

 7. Zo kan ik de hele dag wel doorgaan maar dat doe ik niet natuurlijk.

  ”The Jew cries out in pain when he strikes you.”

  Like

 8. Nicky Boeitniet // februari 12, 2019 om 00:28 //

  @RAL9010 dat jij gehersenspoeld bent door de media is wel duidelijk nu lol het was amerika zelf dat achter 9/11 zat het was een inside job via een kleinere toren ernaast en ja natuurlijk joden weer beschuldigen waarvan nou niet goeie bewerkte video’s man alleen jammer dat het propaganda is wat geen waarheid bevat dit is allemaal al voorspeld dat de joden en christenen het heel moeilijk gaan krijgen in de eindtijd worden beschuldigd van dingen waarvan ze niet eens in de buurt waren en worden dan vervolgd.

  Like

 9. ”dat jij gehersenspoeld bent door de media is wel duidelijk nu.”

  Wie zijn deze heren dan?

  Dit ook propaganda zeker?

  Like

 10. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s