Nieuw

Orbán: We hebben meer Hongaarse kinderen nodig – belastingverlaging en subsidies voor gezinnen

Foto: Hongarije, Boedapest, parlementsgebouw.

Hongarije is niet van plan het bevolkingsvraagstuk “op te lossen” door middel van immigratie. In plaats daarvan voeren ze nu gunstige belastingverlagingen en leningsvoordelen in om de bevalling te bevorderen.

Het was tijdens de jaarlijkse toespraak die de Hongaarse premier Viktor Orbán gisteren aan de natie hield, dat hij een reeks economische hervormingen presenteerde om de geboortegraad in het land te bevorderen.

Immigratie is absoluut niet de oplossing, was zijn boodschap.

Onder andere zullen Hongaarse vrouwen met vier kinderen de inkomstenbelasting nu voorgoed ontlopen, aldus de Financial Times.

Hongarije zal ook betaalbare woningkredieten invoeren voor gezinnen met twee kinderen en zullen ook gezinnen helpen bij de aanschaf van een auto.

Vrouwen onder de 40 jaar die voor het eerst trouwen, krijgen een gesubsidieerde lening. Als de vrouw een tweede kind krijgt, verdwijnt een derde van de lening, en met een derde kind verdwijnt de schuld volledig, schrijft Svenska Yle.

– In Europa worden steeds minder kinderen geboren. In het Westen is het antwoord immigratie. Voor elk ontbrekend kind neem je een immigrant op en dan zijn de cijfers goed. Maar we hebben geen cijfers nodig. We hebben Hongaarse kinderen nodig, zei Orbán.

Het doel is nu om de Hongaarse bevallingsgroei te laten exploderen en andere EU-landen krachtig in te halen. Viktor Orbán heeft eerder gezegd dat de toekomst van Europa in Midden-Europa ligt en dat West-Europa een christelijk-islamitische gemengde cultuur zal worden.

Tijdens de toespraak noemde Orban de EU en Brussel de “citadel van het nieuwe internationalisme” en wees op immigratie als “het instrument van dit nieuwe internationalisme”. De landen die geconfronteerd worden met de ambities van een gefabriceerde natie en een wereld zonder grenzen, zien nu een christelijk-moslimwereld in hun gemeenschappen ontstaan met een krimpend aantal christenen, terwijl ze in Midden-Europa nog steeds hun eigen toekomst hebben, en wees op immigratie als “het instrument van dit nieuwe internationalisme”.

Het langetermijndoel voor Hongarije is volgens Orban om de armoede uit te roeien en van het land een plek te maken waar alle Hongaren werk en een huis hebben, elk kind toegang heeft tot onderwijs, schoollunch, leermateriaal en een waardige oude dag voor de ouderen.

Bron:

Orbán: Vi behöver inte invandring – vi behöver fler ungerska barn
Viktor Orbán satsar stort på skattelättnader och låneförmåner för barnfamiljer: Vi behöver ungerska barn

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.198 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8504 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Orbán: We hebben meer Hongaarse kinderen nodig – belastingverlaging en subsidies voor gezinnen

 1. CurvedAir Bellair // februari 11, 2019 om 15:07 //

  Het ontgaat me wat het motief is van de idiote politiek van West-Europa. Met name in overbevolkte landen zoals Nederland is het lage geboortecijfer juist gunstig om de cijfers weer op peil te krijgen.

  Men is dus nogal destructief bezig; men probeert uit alle macht de overbevolking te handhaven, zelfs als men daarvoor lieden uit gebieden moet laten overkomen die beslist niet mee kunnen in de vaart der volkeren.

  Het gaat er steeds meer op lijken dat er een nogal duistere agenda op nahoudt.

  Like

 2. Marcelina // februari 11, 2019 om 15:41 //

  Geachte redactie
  Ik ben blij dat jullie, zoals al altijd weer een eerlijk, gedetailleerd artikel hebben gepubliceerd. De rest van de kranten moeten zich diep schamen zoals zij weer op hun valse manier de toespraak van Orban hebben gebagatelliseerd en maar een tiende van de waarheid daarvan hebben gepubliceerd. Voor de Hongaren wordt Nederland langzamerhand een land van valse leugens, die enkel maar op uit is om Hongarije zwart te maken en hun image te besmeuren. Helaas weten de mensen in Hongarije niet, dat al deze smerige publicaties alleen te danken zijn aan de overheid en aan de media en dat de overgrote meerderheid van de Nederlandse bevolking van heel andere mening is dan deze bespottelijke kranten het doen geloven.

  Like

 3. Dank voor je compliment Marcelina. In tegenstelling tot veel andere blogs belichten wij iedereen en alles en zullen daarbij niet nalaten kritiek te leveren wanneer dat onzes inziens nodig is. Wij zijn niemands knecht.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s