Nieuw

Iran – steeds meer vrouwen prostitueren zich als ‘tijdelijke’ echtgenote

Omdat buitenechtelijke seks in Iran verboden is voor moslims en bestraft kan worden met geseling, bieden steeds meer vrouwen hun diensten aan als tijdelijke echtgenotes.

In het conservatieve Iran is buitenechtelijke seks verboden voor moslims. Zelfs het vasthouden van handen kan worden bestraft en leiden tot arrestatie en publieke geseling. Zo wil de Sharia het, de code van de Islam.

Maar omdat mannen in Iran tot vier vrouwen tegelijk mogen hebben en blijkbaar niet trouw kunnen zijn, hebben vindingrijke prostituees (omdat vrouwen blijkbaar de hoer willen spelen. Als de schrijver mannen denkt te moeten beschimpen in de eerste helft van deze zin moet het hier ook, Fub) een maas in de wet ontwikkeld die inmiddels is uitgegroeid tot een sociaal fenomeen: ze bieden zichzelf aan als tijdelijke echtgenotes. Zo’n verbinding kan enkele minuten tot enkele jaren duren, de website “Vocativ” heeft onderzoek gedaan, dat toegang heeft gekregen tot deze wereld via instagrammen en chatrooms.

Bijna zoals huwelijkscontracten
Alle modaliteiten zijn vastgelegd in een “huwelijkscontract”: De bruidegom, of vrijer, betaalt de vrouw een bepaald bedrag voor een bepaalde periode. De duur van het huwelijk varieert, maar in de regel lijkt het erop dat kortstondige huwelijken gebruikelijk zijn.

De vrouw moet een moslim zijn, maar in geen geval mag ze een andere man naast haar hebben. Aan het einde van een huwelijk moet de vrouw twee menstruatiecycli afwachten voordat ze kan hertrouwen.

Auto’s en te weinig vrouwen
Ondertussen zijn er websites die potentiële koppels bij elkaar brengen. Daar kun je zoeken naar verschillende criteria, tot en met de sluierstatus, die zegt hoe liberaal een vrouw zich in het openbaar kleedt.

Op dit moment is er echter sprake van een enorme onevenwichtigheid tussen de seksen. Op de populaire site “Hafezoon” zijn er ongeveer 10.000 vrouwelijke gebruikers en 100.000 mannen. De man kan zichzelf dus aantrekkelijker maken door te vertellen hoe duur zijn auto was. Voertuigen zijn een belangrijk statussymbool in Iran.

Volgens Vocativ wordt het tijdelijke huwelijk alleen door sjiieten beoefend. De soennieten verzetten zich hiertegen en beschuldigen de sjiieten van prostitutie onder het voorwendsel van het huwelijk. Naast Iran zou het tijdelijke huwelijk op dit moment ook in Irak aan populariteit winnen.

Bron:

Iranische Prostituierte verkaufen 3-Minuten-Hochzeit

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.132 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10078 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

3 Comments on Iran – steeds meer vrouwen prostitueren zich als ‘tijdelijke’ echtgenote

  1. De “vrijer” noemen we in prostitutieterminologie een “hengst” en het islamitische “huwelijkscontract” zou eigenlijk “peescontract” genoemd moeten worden.

    Like

  2. Ik had die titel gedaan voor de clickbaits ….

    Like

  3. Ja, maar als oud-bordeelhouder vind ik het voor de dames in kwestie onaangenaam klinken.

    Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s