Nieuw

Duitsland – vrouw op klaarlichte dag door migranten auto ingetrokken en ontvoerd – politie weigert daderinformatie te geven

foto slechts ter illustratie

Homburg – Een mysterieuze ontvoering op de parkeerplaats van een doe-het-zelfzaak vormt een mysterie voor de politie in Saarland. De onderzoekers zijn afhankelijk van de informatie van getuigen:

  • Midden op de dag wordt een jonge vrouw op de Globus-parkeerplaats in Homburg in een auto gesleurd en ontvoerd.
  • Verschillende getuigen melden het incident bij de politie.
  • Wie het slachtoffer is, is volstrekt onduidelijk – er zijn geen meldingen van vermisten.
  • De politie tast in het duister – er zijn nog steeds geen nuttige aanwijzingen.

Update, 11 februari: De politie wordt maandag nog steeds geconfronteerd met een mysterie. “We weten nog steeds niks”, zegt een politiewoordvoerder in Saarbrücken. Er zijn geen aanknopingspunten voor verder onderzoek en er is ook geen verslag van een vermiste vrouw. Verschillende getuigen hadden het incident op een doe-het-zelfparkeerplaats in Homburg onafhankelijk van elkaar bij de politie gemeld. “We moeten voorlopig uitgaan van een ontvoering,” zei de woordvoerder. De achtergrond van het misdrijf is nog niet toegankelijk voor de politie – de opsporingsambtenaren zijn nog steeds afhankelijk van getuigentips!

Update 10 februari, 9.35 uur: In het geval van de ontvoerde vrouw in Homburg, ontving de rechercheafdeling informatie. Ze onthullen echter niet de identiteit van de daders. Op verzoek van LUDWIGSHAFEN24 verklaart de Criminele Opsporingsdienst Saarbrücken dat het nog niet bekend is wie het slachtoffer is! De politie heeft nog geen meldingen van vermiste personen ontvangen. “Het is alleen bekend dat dit een jonge vrouw is,” zegt een politiewoordvoerder.

De getuigen waarschuwden de politie op vrijdag om ongeveer 16.00 uur toen ze de misdaad op het Globus parkeerterrein observeerden. De politie onderzoekt in hoog tempo, voert verhoren uit en volgt de ontvangen informatie op.

Eerste verslag 9 februari, 18.30 uur: Deze act is gewoonweg verbijsterend: midden op de dag wordt een jonge vrouw ontvoerd op vrijdag op de parkeerplaats van de Globus DIY store in Homburg! Volgens berichten van de politie staan er verschillende mannen op haar te wachten op de parkeerplaats en trekken ze haar met geweld in een donkere auto. Dan rijdt de auto in een onbekende richting weg. De auto kan een BMW, Audi of VW met buitenlandse kentekenplaten zijn. Meer is niet bekend. Sindsdien is elk spoor van de vrouw en de dader verloren gegaan.

Bron:

Mysteriöse Entführung auf Parkplatz: Polizei tappt weiter im Dunkeln! 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.131 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10078 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s