Nieuw

Directeur Greenpeace klimaatspijbelt niet – neemt het vliegtuig naar zijn werk

Campagnedirecteur Pascal Husting van Greenpeace International blijkt al twee jaar lang met het vliegtuig vanuit Luxemburg naar zijn kantoor in Amsterdam te pendelen. Per retourtje zorgt hij zo voor zo’n 140 kilo CO2-uitstoot. Dat meldt de Nederlandse krant AD vandaag.

Verhuizen wil Husting niet, omdat hij een jong gezin heeft. “Ik was directeur van Greenpeace Frankrijk en al twee keer verhuisd in 2 jaar tijd. Dan zouden mijn kinderen wéér met een nieuwe taal te maken krijgen.”

Greenpeace, dat het gevecht tegen de CO2-uitstoot hoog in het vaandel heeft, zit in de maag met het woon-werkverkeer van Husting. De milieu-activisten zien vliegverkeer als een van de grote veroorzakers van klimaatverandering.

HLN >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

4 Comments on Directeur Greenpeace klimaatspijbelt niet – neemt het vliegtuig naar zijn werk

 1. CurvedAir Bellair // februari 11, 2019 om 19:37 //

  Wellicht kunnen hiervoor eens wat carpool…ehh, aeroplane-pool maatregelen getroffen worden en kan Husting meevliegen met het Koninklijk Huis, die zijn ook altijd met het vliegtuig onderweg.

  Of anders met Jeanine Hennis-Plasschaert, als ze weer eens uitvliegt naar één of andere schurkenstaat van moslims, om haar nieuwste hoofddoek te showen.

  Like

 2. Republikein // februari 12, 2019 om 03:38 //

  Kinderen wortelen zich snel, da’s waar.

  Like

 3. Jeanette K // februari 12, 2019 om 10:13 //

  Hypocriet mannetje, die Paul Husting.Hij is niet de enige.
  Maar het kan nog veel erger en ook gekker!
  https://www.destentor.nl/apeldoorn/je-straat-is-niet-klimaatbestendig-lees-hier-wat-jij-kunt-doen-tegen-wateroverlast-en-hittestress~a7c8f9cc/
  Voor de goede orde: klimaatneutraal is gebakken lucht.

  Like

 4. Dit is nieuws uit 2014. Het was erg, maar het is niet meer zo.
  https://www.ninefornews.nl/baas-greenpeace-met-vliegtuig-naar-het-werk/

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s