Nieuw

BBC en ‘Hope not Hate’ betrapt op het samenzweren om Fake News te creëren over Tommy Robinson

Het is een vooraankondiging van een langere versie die Tommy Robinson 23 februari uit wil brengen buiten het hoofdkantoor van de BBC in Manchester waar hij zijn volgers opgeroepen heeft massaal te verschijnen.

Tommy Robinson is een Ier die op de loonlijst van vooraanstaande Joden staat, die de EDF verliet toen daar nationalisten in bleken te zitten. Want nationalisten, en nog fouter racisten, dat is foute boel volgens Tommy Robinson, die er geen moeite mee heeft als Engeland overgenomen wordt door Sikhs en Afrikanen, maar omvolking slechts problematisch vindt als dat door moslims geschiedt.

Gateway Pundit:

De BBC en en extreem-linkse activistische organisatie ‘Hope Not Hate’ zijn betrapt op samenzwering voor camera om nepnieuws over Tommy Robinson te creëren.

Panorama van de BBC was van plan om een ​​hit-style documentaire over Robinson te maken – maar het is in hun gezicht opgeblazen nadat meerdere mensen heimelijk gesprekken met hun verslaggevers opnamen.

Aankondiging door Robinson waarin hij 10 minuten lang niks zegt:

Iemand in de buurt van Robinson legde de Gateway Pundit uit dat de BBC, in een gezamenlijke inspanning met Hope Not Hate, contact heeft gehad met en voormalige ontevreden werknemers van Robinson gechanteerd heeft om vernietigend bewijsmateriaal te fabriceren om zijn reputatie in diskrediet te brengen.

” Helaas voor hen hebben de voormalige werknemers de gesprekken opgenomen”.

Robinson heeft nu videobewijs van de onderzoeksjournalist van de BBC, John Sweeney, die een voormalige werknemer ontmoet en hen vertelt wat hij moet zeggen.

De bron die de volledige video’s heeft, en bij de Gateway Pundit heeft ingeleverd – heeft gevraagd ze nog niet vrij te geven – en legde uit dat Sweeney niet alleen deals maakt om hun verhaal te draaien, maar hen expliciet vertelt wat ze moeten zeggen in het interview voor de documentaire . Bovendien maakt hij op camera negatieve opmerkingen over homo’s, moslims, Grieken, de arbeidersklasse die hij ‘kannibalen uit het Amazonegebied’ noemt.

Eerder deze week zou Robinson zelf geïnterviewd worden voor de documentaire – maar hij draaide de tafels om toen hij het documentaireteam confronteerde met de transcripties van de geheime video’s die hij uit hun productie haalde. Hij nam ook zijn eigen cameraploeg mee om de interactie vast te leggen.

Met de hele vergadering gefilmd, speelde Robinson de opnames voor de BBC-producenten en Sweeney om hen te confronteren op hun vooringenomenheid en de coördinatie met Hope Not Hate. Ze gaven toe dat Hope Not Hate aanwezig was bij het interviewen van Robinson’s voormalige medewerkers – een bevestiging van de coördinatie tussen de twee organisaties.

Robinson heeft nu een aantal van de clips vrijgegeven van wat ze hebben verzameld en zal ze in hun geheel spelen buiten de BBC kantoren in Manchester op 23 februari.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.132 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (642 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

5 Comments on BBC en ‘Hope not Hate’ betrapt op het samenzweren om Fake News te creëren over Tommy Robinson

 1. Like

 2. RAL9010 wie is die enge creep in dat filmpje van je?
  Komt goed over lijkt wel act van Sacha Baron Cohen.

  Like

 3. @Arminius, ”Squatting Slav TV.” Als zijn kop je niet aanstaat heb ik nog wel een ander filmpje voor je. Don’t shoot the messenger.

  Like

 4. Of.

  Like

 5. Hahahaha, net zo’n schimmig filmpje als de vorige!
  Ik heb een beter filmpje voor je met echt bewijs!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s