Nieuw

Afrikaan aangeklaagd voor “ontrouw-controle” op zijn vrouw – duwde toiletpapier in haar vagina en “bewoog het rond”

Deze pensioenredder heeft niets met het artikel te maken.

Zweden – Een Afrikaanse man wordt vervolgd wegens verkrachting van zijn vrouw door een vinger in haar vagina te steken om te controleren of ze hem bedroog. Tegelijkertijd was de dochter van het echtpaar in de kamer en was ze getuige van de gebeurtenis.

De man, die in de dertig is en staatsburger van een Afrikaans land, wordt door de rechtbank van Malmö vervolgd omdat hij zijn vrouw herhaaldelijk met geweld heeft bedreigd. Volgens de aanklager dreigde hij met kokend water over haar heen te gooien, haar met een mes te snijden en haar hoofd te verpletteren. Dit zou naar verluidt de afgelopen zes maanden in het huis van het echtpaar moeten zijn gebeurd.

Aan het begin van dit jaar werd de zaak gerubriceerd als verkrachting. De man bracht toen zijn hand in het slipje van de vrouw en duwde een vinger in haar vagina om te controleren of ze ontrouw was geweest. Daarna pakte pakte hij toiletpapier dat hij in de vagina van de vrouw duwde en “rond bewoog”.

Tegelijkertijd was de gemeenschappelijke dochter van het paar in dezelfde kamer en op dezelfde bank waar de verkrachting plaatsvond.

De man ontkent de misdaad en beweert dat de vrouw vrijwillig zou hebben deelgenomen aan de “ontrouw-controle”. Zij zegt dat hij tijdens de relatie jaloers is geweest en controle over haar heeft uitgeoefend, wat haar bang voor hem heeft gemaakt. De officier van justitie eist dat hij wordt uitgezet en dat het hem verboden wordt terug te keren naar Zweden.

Bron:

Afrikan åtalas för ”otrohetskontroll” mot sin fru

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.132 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7754 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Afrikaan aangeklaagd voor “ontrouw-controle” op zijn vrouw – duwde toiletpapier in haar vagina en “bewoog het rond”

  1. trebor2110 // februari 11, 2019 om 19:46 //

    . Daarna pakte pakte hij toiletpapier dat hij in de vagina van de vrouw duwde en “rond bewoog”.

    Was dat een velletje of de hele rol ??

    Liked by 1 persoon

  2. HIj miste ’n peniskoker en verving die maar door een rol toiletpapier. Vreselijk kinky natuurlijk want wit.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s