Nieuw

Zweedse staatstelevisie: “Islamofobie is genormaliseerd”

Klik voor groot.

“Verbijsterend” volgens een ‘expert’ van SVT (Sverige Television). In razend tempo heeft de islamofobie zich in Zweden genormaliseerd. Maar volgens SVT kan de ontwikkeling worden omgekeerd door het aantal moslims in Zweden te verhogen.

Volgens het staatskanaal SVT is islamofobie nu genormaliseerd in Zweden. Dit betekent dat het in Zweden normaal is om een ​​negatief oordeel te hebben over de religie van de islam en over de politieke islam.

Ter ondersteuning van zijn conclusie wordt verwezen naar de extreemlinkse onderzoeker Mattias Gardell:

– Islamofobie is in een verbijsterende mate genormaliseerd, aldus Mattias Gardell.

Gelijktijdig dat Mattias Gardell beweert dat de islamofobie in Zweden sterk is toegenomen, zegt hij dat deze is afgenomen. Maar alleen in gebieden waar steeds meer moslims zijn. Islamisering is dus in de praktijk de oplossing van de samenleving voor islamofobie.

Mattias Gardell is de broer van de homo-beroemdheid Jonas Gardell, die een joodse identiteit heeft gekozen. Mattias Gardell zelf is anarchist, voormalig lid van AFA en won in 2009 de “Grote Lenin Prijs”. In zijn werk maakt hij openlijk reclame voor het islamisme, onder de zelf uitgevonden naam “Volkshuis-islamisme”.

Mattias Gardell is samen met de linkse (((Dror Feiler))) ook de leider van het communistische schip naar Gaza, dat politieke actie heeft ondernomen tegen de blokkade van Gaza door Israël. Voor hulp hebben ze linkse activisten en islamisten als Henning Mankell, Maria-Pia Boethius, Kalle Larsson, Mehmet Kaplan en Jabar Amin achter hen staan.

Echter, niets van dit alles wordt door SVT genoemd, die in plaats daarvan de activist Gardell presenteert als een “onafhankelijke deskundige”.

Bron:

Islamofobi är normaliserat

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.173 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8221 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Zweedse staatstelevisie: “Islamofobie is genormaliseerd”

 1. antiislamnu // februari 10, 2019 om 17:30 //

  Like

 2. Op de emigratiebeurs was Zweden goed vertegenwoordigd, met idillische dorpjes en hopen werk in de….zorg…waarom eigenlijk? Betaald het zo slecht daar?
  Een mooi land, net als Frankrijk, met feitelijk aardige mensen heeft zichzelf gesterilseerd….hoe absurd is het als je het eigen leven en bestaan van jezlef en anderen verkwanseld voor genetisch afval…

  Welke waanzin leeft er in een deel van de blanken, want het is tegen natuurlijk aan het leven zelf wat ze doen.

  Like

 3. CurvedAir Bellair // februari 10, 2019 om 18:40 //

  Ach ja, in een geactualiseerde versie van Abba’s ‘Dancing Queen’ gaat het liedje over een buikdanseres uit de zandwoestenij. ‘Gimme gimme a man after midnight’ betreft een vlooienbaard in soepjurk, compleet met een IQ van minstens 70. ‘Waterloo’ behandelt een denkbeeldige toekomstige slag bij Waterloo, alwaar een leger dat voor een deel uit de uitstervende allochtoon bestaat en aangevuld is met bastaards en allochtonen, verslagen wordt door islamitische troepen, waarbij de bastaards overlopen naar de Islam. ‘Ring, ring’ gaat over de uitvinding van de smartphone door de islamiet, en hoe hij hier voorspoed en technologie bracht. ‘The winner takes it all’…ach, laat ook maar.

  Liked by 1 persoon

 4. Newsspeak van SVT. Islamofobie bestaat helemaal niet.
  Angst voor de islam is gegrond.
  Nu is angst een slechte raadgever. Kijk maar naar het beleid omtrent vluchtelingen en islam in zijn algemeenheid.
  Maar het kan geen fobie zijn.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s