Nieuw

“Ze moeten niet integreren. Ze moeten niet assimileren. Ze moeten eruit!”

"ZE MOETEN NIET INTEGREREN. ZE MOETEN NIET ASSIMILEREN. ZE MOETEN ERUIT"

Verleden weekend werd een politicus in Denemarken in verband met een demonstratiebijeenkomst die de partij met het publiek hield door een bende immigranten aangevallen. Door het afvuren van vuurwerk en het opjagen van de deelnemers aan de bijeenkomst konden de “vluchtelingen” iedereen, ook de politie, van het terrein afdwingen.

Het was op zondag vorige week dat partijleider Rasmus Paludan van de relatief pas gestarte immigratie-kritische partij Stram Kurs (Stramme Koers) voor een demonstratiebijeenkomst met het publiek een bezoek bracht aan Tilst in Denemarken. Enkele van de voorstellen van de partij zijn om de islam in het land te verbieden, de overzeese immigratie te stoppen en een strakke migratie van migranten op gang te brengen. De partij is de laatste tijd steeds populairder geworden, wat duidelijk zichtbaar is in de sociale media.

“De demografische vervanging van Denen gaat steeds sneller!”

In verband met de bijeenkomst van afgelopen weekend is een grote groep agressieve migrantenjongeren op de site aangekomen om de confrontatie met Paludan aan te gaan. De asielzoekers-bende besloot de partij het zwijgen op te leggen door pyrotechnische artikelen tegen de partijleider in te zetten. Angstige deelnemers aan de bijeenkomst haastten zich om aan de aanval te ontsnappen en de politie, die aanwezig was, kon de veiligheid niet garanderen en koos er daarom voor om de locatie te verlaten.

Werd ondanks aanwezigheid van de politie gedwongen om te vluchten 
In juli vorig jaar bezocht Paludan Vollsmose een buitenwijk in Odense, een gebied dat in de Deense terminologie “invandrargetto” (immigrantengetto) wordt genoemd. In verband met het bezoek verzamelden zich bendes van agressieve asielzoekers om hem te mishandelen. Ondanks het feit dat er meerdere politieagenten aanwezig waren, escaleerde de dreigende situatie en uiteindelijk werd de partijleider gedwongen om de plaats te ontvluchten.

Asielzoeker: “Tering Jood” 
In een andere “invandrargetto”, Holbæk in Vestsjælland, werd Paludan aangevallen door migranten die hun gevoelens over Joden met haatdragende woorden zeer duidelijk maakten.

Autobranden

Tijdens een demonstratiebijeenkomst in Slagelse afgelopen zomer staken tegen-demonstranten auto’s aan. De politie hield met behulp van een interventiemacht de veiligheid in het gebied in stand.

Bron:

VIDEO: Invandrargäng attackerade dansk politiker med fyrverkerier – polisen tvingades fly

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8190 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on “Ze moeten niet integreren. Ze moeten niet assimileren. Ze moeten eruit!”

  1. Wat een walgelijk tuig, dat is verrijking? Allemaal eruit, asap.

    Liked by 1 persoon

  2. Wanneer zal de zwijgende middenklas reus ontwaken? Samen eenparig is de grootste angst die socialisten hebben.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s