Nieuw

Paus Franciscus roept gelovigen op hun zonden tegenover het klimaat te erkennen

De paus heeft zaterdag de gelovigen in heel de wereld opgeroepen om de zonden die ze begaan hebben tegenover het klimaat te erkennen. Paus Franciscus zei verbaasd te zijn dat bijna niemand daarover spreekt tijdens de biecht.

De voorbije week hebben in België en Nederland opnieuw duizenden scholieren gespijbeld en geprotesteerd tegen het lakse klimaatbeleid van de politici. Of het de paus ter ore is gekomen, is koffiedik kijken.

HLN >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10064 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

5 Comments on Paus Franciscus roept gelovigen op hun zonden tegenover het klimaat te erkennen

 1. Niet verbazingwekkend van deze anti-Christ. Schuld bekennen hoort zò bij het Vaticaan. Alleen zijn zij er zelf niet zo goed in. Laat die Argentijn zich liever bezighouden met de uitroeing van “zijn” geloofsgenoten door de satanisten van de moslim kerk met wie hij een hechte alliantie heeft gesloten. .

  Liked by 2 people

 2. Paus Franciscus (Judas)speelt voor weerman,deze meest ongelovige Paus ooit die miljarden Christenen verraad komt op voor het ,,Klimaat,,in plaats van ZIJN Christenen , maar Nee hij is voor de Moslims,ZOU DAT VATICAAN OOK BRANDEN????

  Like

 3. samanema@ziggo.nl // februari 10, 2019 om 16:59 //

  Dat wordt lachen als binnen enkel jaren de volgende kleine ijstijd begint, waar veel klimaatdeskundigen van uitgaan (vanwege verdwijnende zonnevlekken)

  Liked by 2 people

 4. Mea culpa Heilige namaak paus 1000 x Sorry
  En hoogste tijd om uw schepper te ontmoeten, amen

  Like

 5. Peter Beenakkers // februari 11, 2019 om 13:29 //

  Ach, de simpele ziel weet niet beter.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Paus Franciscus roept gelovigen op hun zonden tegenover het klimaat te erkennen – misschien een goede boodschap voor mer. Zorreguieta | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s