Nieuw

Nick Sandmann’s advocaat: “Nathan Phillips zal worden vervolgd voor lasterlijke leugens”

De extreem-linkse inheemse Amerikaanse activist Nathan Phillips wordt aangeklaagd voor “boosaardige lasterlijke leugens” die hij verspreidde over Covington-student Nick Sandmann.

Volgens de advocaat van Sandmann, Lin Wood, zijn Phillips’s “leugens en valse beschuldigingen” tegen Nick Sandmamm en andere tieners van Covington “goed gedocumenteerd”.

Thegatewaypundit.com meldt: De procureur van Sandmann zei dat hij de eerste ronde van rechtsgedingen binnen de volgende paar weken zal indienen – eveneens zijn door de advocaten van Sandmann reeds kennisgevingen verzonden naar meer dan 50 journalisten, media, beroemdheden en bisdommen.

De procureur Robert Barnes vertegenwoordigt ook de andere katholieke leerlingen van Covington en hun families die door tientallen journalisten en beroemdheden zijn beschimpt en belasterd.

Lin Wood bevestigde aan LifeSite dat Nick Sandmann, de voornaamste tiener waarop Nathan Phillips en de kwaadaardige media zich hadden gericht, voor zes dagen was verhinderd terug te keren naar school nadat de studenten van DC naar huis waren teruggekeerd. Nick was door de school in de twee weken na het incident voor 6 schooldagen verbannen van het bijwonen van schoollessen”, vertelde Lin aan LifeSite.

Een paar weken geleden benaderde de extreem-linkse inheemse Amerikaanse activist en de nep Vietnam veteraan Nathan Phillips een groep Pro-Leven katholieke tieners en begon vlak voor het gezicht van Nick Sandmann’s op een trommel te slaan.

Nick Sandmann bleef rustig staan terwijl Nathan Phillips in zijn gezicht leuzen scandeerde en op een trommel sloeg – Sandmann werd belaagd door de media voor zijn “grijns” – ook bekend als “gezichtscriminaliteit”.

De media viel met een bedrieglijk bewerkte video de leerlingen en Nathan Phillips aan en bleef de leugens pushen met vrijwel geen tegengas van de linkse mainstream media.

In een daaropvolgend interview met NBC’s “Today”-show met Savannah Guthrie, loog Nathan Phillips en zei dat er een video van de tieners van Covington is waarin ze “bouw de muur!” schreeuwden.

Savannah Guthrie vroeg Phillips of hij de kinderen werkelijk had horen schreeuwen “bouw de muur”. En wees erop dat het niet in een van de online videoclips hoorbaar is.

Phillips antwoordde: “Weet je, ik heb dat wel gehoord en ik heb verschillende video’s op de ‘internets’ gezien waar je ze kunt horen zeggen: “bouw de muur”.

Dit is een regelrechte leugen. Er is geen video van de kinderen die “bouw de muur” chanten, en zelfs als ze dat wel hadden gedaan, is het geen misdaad.

De Gateway Pundit vroeg advocaat Lin Wood of hij zich zorgen maakte over het verzet voor het aanklagen van Phillips, waarop hij antwoordde: “Ik ben niet ongerust of bezorgd over het verzet voor het aanklagen van Phillips. Hij is een leugenaar”.

Wanneer hem gevraagd wordt of hij weet voor hoeveel geld hij Nathan Phillips gaat vervolgen, zegt Lin Wood tegen TGP verslaggeefster Cassandra Fairbanks: “Nee, maar zijn getuigenis zal van onschatbare waarde zijn”.

Nathan Phillips zal voor zijn lasterlijke leugens vervolgd worden.

Bron:

Nick Sandmann’s Lawyer: “Nathan Phillips Will Be Sued for Vicious Lies”

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.127 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7735 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Nick Sandmann’s advocaat: “Nathan Phillips zal worden vervolgd voor lasterlijke leugens”

  1. Nathan…

    Al gekeken ?

    Like

  2. Moet vaker gebeuren met al dat (s)linkse gedoe. They never practise what they preach! Zo genaamd tolerantie en liefde maar een blind paard kan de haat voelen en zien.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s