Nieuw

Majesty Trump the Emperor of Mankind daalt neer in Viareggio en twitter is zijn zwaard

In al zijn macht en glorie daalde His Majesty the Emperor of Mankind zaterdag af in het stadje Viareggio in Midden-Italië. Als onderdeel van een jaarlijkse carnavalsoptocht ‘verscheen’ de Amerikaanse president Donald Trump die het iconische personage uit het Warhammer 40.000 universum ‘speelde’.

England: We got a little Trump baby balloon.

Italy: Cool, cool. Check this out!

Compleet met een enorm ‘tweet-dashing’ zwaard en ‘gouden’ harnas, werd de Amerikaanse president Donald Trump afgbeeld als de grootse keizer uit de Warhammer 40.000-serie op een enorme praalwagen.

Voor de praalwagen uit liep een Trump ‘Space-Marine’.

De Italianen beeldden de keizer uit als een wandelende belichaming van epiciteit en ongeëvenaarde kracht. De kolossale praalwagen van Trump bracht dezelfde boodschap over. Gekleed in glanzend gouden pantser, had hij een grimmige, maar toch pompeuze en koninklijke blik in zijn ogen.

In zijn hand hanteerde hij een enorm slagzwaard. De zinsnede ‘uw plichten’ in het Italiaans, gegraveerd op het lemmet, liet doorschemeren dat hij zijn vijanden zo brutaal doodt als hij EU-leiders kleineert. Het handvat van het wapen was voorzien van blauwe Twitter-vogels, kennelijk suggererend dat de Amerikaanse president zijn tegenstanders op sociale media met een enkele tweet velt.

Kanttekening: De Italianen hebben ook wat mindere symbolen aangebracht. Een hamer en sikkel op zijn rechterschouder is hierboven goed te zien en een ‘alziend oog’ op de knop van het zwaard.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s