Nieuw

Louis Farrakhan roept op tot een aparte staat voor zwarte Amerikanen, zegt dat is ‘Wat God wil’

Nation of Islam leider Louis Farrakhan riep op tot een aparte staat voor zwarte Amerikanen in een Instagram-video die donderdag werd gepost en zei dat “dat is wat God wil”, terwijl hij degenen die zich tegen het idee verzetten omschreef als “slaven”.

“Dat is niet alleen mijn doel. Dat is wat God wil. De meeste van onze mensen willen het hier niet”, zei Farrakhan. “Je houdt van je vijand. Je wilt bij je vijand blijven. Je bent verliefd op zijn rijkdom. Ik begrijp de fascinatie, slaven. Ik begrijp dat. Maar God heeft nog iets anders voor ons”. 

“Laat me je vertellen wat er gaat gebeuren. Ja, ik ben op zoek naar een aparte staat. Een afzonderlijke natie. Wat riepen we in de jaren 60, wat was onze roep? We zeiden niet dat we wilden integreren, we zeiden ‘Het is Nation Time!’ “, zei hij.

“Black Power. Black Power om wat te doen? Om een lunchloket te integreren? Black Power om een natie te bouwen voor 40 miljoen – nu bijna 50 miljoen – zwarte mensen,” voegde hij eraan toe.

Farrakhan’s post lijkt een clip te zijn van een interview over “The Rock Newman Show” in 2015. Het blijft onduidelijk wat hem ertoe aanzette om de video opnieuw te posten.

Bron:

Louis Farrakhan calls for separate state for Black Americans, says that’s ‘what God wants’

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

6 Comments on Louis Farrakhan roept op tot een aparte staat voor zwarte Amerikanen, zegt dat is ‘Wat God wil’

 1. CurvedAir Bellair // februari 10, 2019 om 20:28 //

  Die zwarte staat bestaat al en is na de afschaffing van de slavernij gecreëerd voor ex-slaven die wensten terug te keren naar Afrika: Liberia. Dat velen tóch in de VSA bleven is veelzeggend, en was de aanzet tot de ghettovorming in de grote steden.

  Onnodig, maar in theorie zou je ook een stuk land in de VS kunnen afzetten en daar de ‘zelfstandige’ nikkers dumpen, een reservaat, maar dan voor de gewezen katoenplukkers.Maar dan wel op eigen benen staan, en geen geldstromen van Washington naar New-Liberia. Dan zijn de Amerikanen gelijk van het BLM gejammer af en van de met criminaliteit overgoten ghetto’s. Er kan veel bespaard worden op criminaliteitsbestrijding, sociale ondersteuning en irritante NGO’s die het belang van de neger nastreven. Ook de veiligheid en de kwaliteit van leven zal vooruit gaan. En wellicht zijn de States dan eindelijk verlost van zelfverrijkende en over het paard gesmeten ellendelingen zoals Oprah Winfrey. En neem ook Obama mee, dan kan die mooi opperhoofd worden van de neger-community (Ik wed dat deze niet al te enthousiast zal zijn om deze functie op zich te nemen).

  De voorkeur gaat natuurlijk uit naar het BAM beginsel. (Back to Africa Movement.) Waar negers zijn, zijn problemen, net als moslims. Hoe verder weg, hoe beter.

  Like

 2. Rasicme…hij was toch van “Nation of Islam”, wat moeten als die lichtgetine moslims dan, die worden dus nu openlijk gediscrimineerd door de negerts…..i feel a storm brewing…

  Like

 3. Die staat hebben ze al, de Bijlmermeer.

  Like

 4. Als ze een zwarte staat willen kunnen ze naar Liberia. En anders zijn er nog meer dan voldoende andere prachtige landen. Nigeria, Kenya, Somalie, Haiiti, Benin, Gabon, Congo,Burkina Faso, Ghana etc. Allemaal geweldige plaatsen toch?
  Zelf zou ik er een zeer groot voorstander van zijn als alle zwarte Amerikanen daarheen vertrekken. Liever vandaag dan morgen

  Like

 5. Ja, laten we daar nu eens meteen een wet van maken. Creëer een aparte staat en een wet die vervolgens zegt dat alle zwarten daar al dan niet gedwongen heen moeten. Moet je opletten wat er dan gebeurt. Ik voorspel dat een hoop zwarte Amerikanen dan opeens niet meer zo enthousiast zijn over het plan van deze Charlatan.

  Like

 6. Chalatan ?

  Wil jij ‘onze man’ niet beledigen !

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s